Čabarkapa tukao Aleksandru, pa ulaze zajedno u "Zadrugu 2"!

Autor:

Zadruga

31.07.2018

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Aleksandra Subotić i otac njene ćerke Magdalene Aleksandar Čabarkapa uskoro ulaze u rijaliti, i to neposredno nakon što ju je on brutalno pretukao nasred ulice.

 

Nekad slika govori više od 1000 reči. Hvala svima na velikoj podršci!

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jul 29, 2018 at 4:45pm PDT

Naime, njih dvoje će se naći u "Zadruzi 2", a pregovori oko njihovog ulaska traju već mesecima. Da stvari budu još intrigantnije, sa njima će se na grandioznom imanju u Šimanovcima naći i Aleksandrina majka Ljuba Pantović, fitnes-instruktorka koja je takođe bila u vezi sa Čabarkapom i koja je za Srpski telegraf ispričala da će kompletno raskrinkati svoju ćerku i njenog muža. Široj javnosti odavno je poznato da je Pantovićeva pred kamerama zaratila sa svojom ćerkom zbog sukoba mišljenja, te je sigurno da će se majka, ćerka i njihov bivši opasno obračunavati dok ih milioni ljudi posmatraju. Nakon saznanja da je njenu ćerku sačekao i prebio bivši dečko, Ljuba se nije preterano potresla jer je svoje dete odavno upozoravala da će je takav scenario i sačekati, te je za medije dala vrlo kratku izjavu. Ona je i dalje kivna na Aleksandru zbog čitave zbrke koja je u rijalitiju nastala usled nerazjašnjenih nesuglasica koje su vezane za njihovu porodicu.

Fitnes-instruktorka se nakon saznanja da je njenu ćerku sačekao i prebio bivši dečko nije preterano potresla

- Nažalost, krenulo je ono na šta sam javno upozoravala. I ovo je samo početak. Svaki komentar je suvišan - rekla je Pantovićeva u potpunosti ravnodušna.

Nakon što je Čabarkapa pretukao Aleksandru usred bela dana, ona je prvo otišla u Dom zdravlja u Kaluđerici, a potom je u pratnji svog strica Srboljuba Subotića prevezena u Urgentni centar, gde joj je hitnom intervencijom lekara ukazana pomoć. Nakon par sati izašla je noseći kragnu oko vrata u pratnji drugarice i otkrila da je vrlo uplašena i da je u strahu da joj Čabarkapa ponovo ne napravi sačekušu.

- Stvarno se strašno osećam. Nikako nisam dobro i mnogo se plašim. Plašim se i za svoj i za Magdalenin život, to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem - rekla je Aleksandra za Srpski telegraf, nakon čega je u pratnji svog strica i drugarice napustila Urgentni centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milan

31.07.2018 20:20

Sta ce nam siledzije i nasilnici.

Odgovori 11 0