KAKO SAM SAZNALA DA JE SLOBA GEJ!

Autor:

Zadruga

01.08.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar uživa u popularnosti nakon rijalitija "Zadruga", ali i u novoj vezi sa reperom Vukom Mobom, međutim, trn u oku očito joj je i dalje zakoniti suprug Slobodan Radanović.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Kija Kockar i Sloba Radanović

Iako su potpisali papire za razvod i navodno odlučili da nastave živote odvojeno, Kockareva se ponovo pozabavila pevačem, te je bez dlake na jeziku izjavila da Sloba ima gej-tendenciju i potvrdila glasine da voli isti pol.

Naime, Kristina je na društvenoj mreži Instagram objavila snimak svetske dive Bijonse, koja gestikulacijom pokazuje da je šokirana. Kratak video ima i opis koji je brojne fanove začudio.

Kada bi Kija progovorila o svemu što zna, Sloba bi mogao samo da se preseli u drugu državu, tvrdi izvor

- Onaj trenutak kada shvatiš da tvoj muškarac ima gej-tendenciju - napisala je Kija, aludirajući očito na supruga, koji je već u medijima dovođen u vezu sa muškarcima.

Foto: printscreen/instagram.com/kija_kockar__official
Kija Kockar

Kako izvor blizak rijaliti-pobednici navodi, Kija je pobesnela kada je čula da Sloba ismeva njenu vezu s Vukom Mobom, pa je odlučila da ga udari tamo gde ga najviše boli.

Srpski telegraf prvi je otkrio da je Kristina pre rijalitija pronašla Slobu sa muškarcem na gomili i tada otkrila da je u braku sa biseksualcem. Kako je izvor za naš list naveo, Kockareva, koja je tada radila kao stjuardesa, htela je da iznenadi muža, te mu nije najavila dolazak s puta. Tada je u njihovom stanu zatekla Slobu sa prijateljem u dnevnoj sobi, gde su razgolićeni razmenjivali nežnosti. On joj je tada rekao da je samo eksperimentisao i da to nije njegovo seksualno opredeljenje. Nakon toga, zadrugar Marko Zec izjavio je za medije da je saznao da je Slobodan imao dečka u Zrenjaninu.

- Njih dvojica se nisu razdvajali. Onda ih je neko uhvatio, Kija je za to saznala i onda se svađala i sa Slobom i s tim likom - rekao je ranije Zec, a po ulasku u "Zadrugu" otkrio je da mu je Radanović slao poruke putem Fejsbuka i da mu je slao fotografije polnog organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Stela

01.08.2018 09:22

kUJ da b opravdala svoje preljubničke afere i menjanje muškaraca, lepi mu etikeet. Ženo on tebev iše ne voli, ti si samo za njega osoba sa kojojm je proveo neko vreme...priča završena. "ja volim ovu devojku i bez nje ne mogu da žviim", zjava u kameer nakog Amidži šou. To je istina. Sve druge pljuvačine o njemu su šuplje priče.Oni se ludo jole ito niko ne može osporiti.Možete balaviei koliko želite.

Odgovori 36 58
Bakica

01.08.2018 10:33

@Stela - Ako se toliko vole zasto nisu zajedno zasto je ne odvede u zrenjanin draginji ..ko mu brani..jel on musko ili pi*kica sto nije odmah potpisao razvod otisao razveo se zaprosio lunu i ozenio se..zasto ako vi fanovi sve znate zasto..???

Odgovori 50 17
Marinela

01.08.2018 15:17

@Stela - Vi ste slijepi i gluhi kod rođenih očiju, idite posjetiti liječnika.

Odgovori 20 6
Dragan ZR

01.08.2018 09:41

Kris ne može te oprat ini Dunav ni Sava od tvo nemorala i prljavštije. Možeš da iznosiš šta želiš ,jer je tvoj moral nula. kao čovek si pala nisko, da niže ne može biti. Sloba te ne želi, ne oseća ništa prema tebi kao ženi, već osobi... koju je poznao u nekom periodu života.To je istina. Ti se zanosi. Umislila si da si iznad svega.Tvoj ego i sujete su uvek u prvom planu. Nemaš vrednosi jer i lažna manipulatorka...

Odgovori 47 57