IVAN I MILJANA OPET U LOŠIM ODNOSIMA?! Ovo je razlog zašto Marinković nije izveo sina iz bolnice?!

Autor:

Zadruga

01.08.2018

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo se spekulisalo zbog čega Ivan Marinković nije izveo Miljanu Kulić i njihovog sina Željka iz porodilišta, a on tvrdi da je za to kriva bivša zadrugarka!

RepublikaFoto: youtube.com/ Pink.rs
Ivan Marinković

- Nisam došao zato što me je do sinoć "vozala", dođi - nemoj doći i tako u krug... Pa onda mi kaže dođi u ponedeljak kad dolaze svi prijatelji i tako... Jutros mi šalje, e ipak možeš da dođeš, pa nisam ja na uzicu. U svakom slučaju otići ću danas ili neki drugi dan. Više mi je muka od njenih svakodnevnih promena i izjava za medije, u kojim ne kaže ništa lepo za mene, a ovamo sa mnom sve ok - rekao je Marinković za beogradske medije i dodao:

- Više ni ne znam da li sam poželjan ili ne. Nije isto doći u bolnicu i otići u kuću. Da poljubim vrata stvarno mi ne treba, mora da se bude načisto.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić sa sinom Željkom

Ivan je zatim tvrdio da bi želeo normalan odnos sa porodicom Kulić, ali da mu to baš ne polazi za rukom.

- Najviše bih voleo jedan normalan i realan odnos, kako ja zamišljam, za obostranu korist i zadovoljstvo. Očigledno da za sada to baš i ne funkcioniše, jer ona čas jedno čas drugo - zaključio je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading