Sloba: NIJE MI PRVI PUT DA SEDIM KOD ANDRIJE U LOKALU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Zadruge" Slobodan Radanović, koji trenutno boravi u Budvi, na opšte iznenađenje, pristao je da poseti lokal čiji je vlasnik Andrija Lazović, bivši švaler pevačeve još uvek zakonite supruge Kristine Kockar. Iako mu je Sloba nedavno direktno udario na posao, kada je pevao na sto metara odatle kod njegovih konkurenata, Lazović je Radanovića dočekao kao najboljeg prijatelja.

RepublikaFoto: Republika.rs
Sloba Radanović i Andrija Lazović u društvu novinarke Zorice S. Radulović

Naime, Srpski telegraf je organizovao ovaj susret i spojio doskorašnje suparnike, koje je uslikao zajedno u Lazovićevom restoranu "Sole mio", u kom su se njih dvojica zvanično upoznala i porazgovarala kao dva dobra stara drugara i ne pomenuvši pobednicu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima baš ni u jednom kontekstu.

Sloba: Uvek sam voleo da svraćam u "Sole mio", tako da mi to ni sada ne predstavlja problem

Sloba i Andrija su se već jednom sreli na sahrani Kijinog oca, međutim, tek su se sada upoznali. Kada se Radanović pojavio u Andrijinom restoranu, on ga je srdačno dočekao i bio veoma gostoljubiv i prijatan prema njemu. Lazović ga je odmah častio ručkom, a onda su zaseli i otvoreno porazgovarali o svemu, osim o zajedničkoj bivšoj Kristini Kockar. Lazović je rekao Radanoviću da ubija kako peva i pitao ga koliko je zarađivao pre, a koliko nakon "Zadruge". Sloba je potvrdio da mu je cena znatno porasla jer je veoma tražen i svi su mu nastupi jako posećeni. Interesantno je da ni jedan ni drugi nijednom nisu pomenuli Kiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Nakon dva sata prijatnog ćaskanja počeli su da im prilaze fanovi da bi se slikali sa obojicom, posle čega su se rastali u prijateljskom raspoloženju. Lazović je na kraju rekao Radanoviću da mu se obrati šta god da mu zatreba u Crnoj Gori, a onda su se izljubili i pozdravili.

- Uvek sam voleo da svraćam u "Sole mio", tako da mi to ni sada ne predstavlja problem. Pričali smo o poslu i nekim sličnim stvarima koje smo obojica proživljavali. Ne vidim šta je čudno da sednemo za isti sto i da razgovaramo - zaključio je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hm

02.08.2018 06:26

Razmišljam ko je ovde smešniji i jadniji: Sloba, Andrija ili novinarka? Hm. Novinarka koja je pljuvala Slobu, flertovala sa Andrijom i kao podržavala Kiju.

Odgovori 20 3
Ana

02.08.2018 06:41

U ovako kratkom tekstu čak TRI puta je spomenuto da nisu pričali o Kiji. Hahahahahahaha. Jadni Sloba i Andrija, jedini način da dođu do naslovne strane im je preko Kije kao muž i švaler.

Odgovori 16 6