ŠOK! Ivan dao Miljani BOLESNI USLOV da bi voleo bebu!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.08.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić, zvezda rijalitija "Zadruga", porodila se prošlog petka i na svet donela sina kojem je dala ime Željko.

RepublikaFoto: instagram.com/miljana_kulic_official
Ivan i Miljana sa bebom

Nakon porođaja javio joj se i otac deteta, Ivan Marinković, koji ju je u nedelju posetio u porodilištu, pa se pisalo da su konačno uspeli d anađu zajednički jezik, ali to ipak nije slučaj.

Ona je juče sa sinom napustila porodilište u Nišu i vratila se kući, i posvetila brizi o bebi, a za njenog oca ponovo ne želi da čuje.

- Definitivno sam precrtala Ivana. Blokirala sam ga na svim društvenim mrežama, i pozive i poruke. Došao je u posetu i sve vreme mi pričao o rijaliti programima. Hvali se kako ga muvaju gejevi, žene, a mene to ne zanima. Gledam ga i samo sam nervozna kada je u mojoj blizini. Samo je došao da me nervira. Traži da se dete zove Nenad Marinković, kao Gastoz. Zamislite to. Strašno, nemam reči! Želi da se tako zove jer se rodio iznenada i samo ako se bude zvao Nenad, on će ga voleti. Dete je već dobilo ime i svi ga volimo najviše na svetu, a on ne mora da ga voli zbog toga što mu je ime Željko - rekla je iznervirana Miljana i dodala:

- Nije njemu stalo do imena, nego da pokaže narodu da ima uticaj na mene, kao što je pričao u rijalitiju, a evo vidite da nema. On misli da sam ja naivna, a ja nisam nimalo glupa. Sve kapiram i znam da on hoće samo da mi se uvali. E pa ne može to tako - izjavila je ona.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/miljanicakulic

Ona je sa Ivanom završila za sva vremena.

- Ivan me više ne zanima, dala sam mu šansu kao ocu, on ju je protraćio i više ne želim uopšte ni da pričam ni da mislim o njemu - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading