Dok se Sloba druži sa Andrijom, EVO KO KIJI PRAVI DRUŠTVO!

Autor:

Zadruga

02.08.2018

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar trenutno se nalazi u Crnoj Gori gde je takođe održala nastup sa "Ministarkama" koji je pomno ispratio i njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar

Međutim, ono što je izazvalo dodatnu pažnju jeste to što se Sloba osim sa Kijom susreo i sa njenim doskorašnjim dečkom Andrijom Lazovićem.

Sloba Radanović i Andrija Lazović sreli su se u Lazovićevom restoranu u Budvi, međutim Kija Kockar ne mari mnogo za njihov susret.

Ona za to vreme uživa u društvu drugog muškarca, a u pitanju je kompozitorFilip Miletić, koji je tvorac njene prve pesme "Ne vraćam se na staro", koju je snimila sa "Ministarkama".

 

? @filip_fmplay @fm.play

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Aug 1, 2018 at 2:44pm PDT

Iako se danima spekuliše da su Kija i Filip otpočeli romansu, njih dvoje su to demantovali i potvrdili da ih vezuje samo poslovna saradnja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bakica

02.08.2018 16:00

Pa zar nisu portali pisali da je sa vukom,sad sa filipo,pa dosao sloba,pa tamo je andrija..malo mnogo morate priznati zar ne??? Pustite zenu da bude sama ako tako hoce,nacice ona sa kim ce sama ce izabrati ne treba novinari da joj traze momka..

Odgovori 21 4
Aroda

03.08.2018 02:20

@Bakica - Pa nije s Filipom Mileticem, eno je sa Vuk Mobom u WC-u, ali samo peru ves, hihi. XD

Odgovori 2 11