Pevačica pokopala Slobu: AKO NASTAVI SA SKANDALIMA, NEĆE DUGO TRAJATI!

Autor:

Zadruga

02.08.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić nije imala problem da u emisiji "Premijera" iznese svoje mišljenje o najpoznatijem preljubniku Slobi Radanoviću!

- Ja sam rekla da je on jako talentovan momak i da ima odličan glas, ali ako ovako nastavi da pravi skandale u životu i da se ponaša tako kako se ponašao u Zadruzi, ne verujem da će dugo potrajati, jer po skandalima ne možete da gradite karijeru, nego samo po dobroj pesmi i hitovima - zaključila je Kaća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tanja

02.08.2018 14:18

A ja se pitam sta ta ista Kaca ima da kaze po pitanju "pevacice" Kije i njenog provlacenja po novinama??Kakvu ona karijeru gradi??Na osnovu cega je gradi?Sloba ima svoj glas kao dar od Boga,sta ona ima osim sto je prevarena zena i isforsirana od strane medija jer je zakonita zena morala da pobedi kao kruna rijalitija?Ma dajte vise...zaista ste preterali...

Odgovori 8 22
sale

02.08.2018 21:50

@Tanja - Svako ima pravo da komentarise zadrugare. Sloba se odrzava na skandalima i da jos uvek voli suprugu i svalerku. Kija u Budvi uziva kao zvezda. On trci za njom da bi tamo bio vidjen.

Odgovori 12 1
Aroda

03.08.2018 02:08

@sale - Sale, ona uziva kao zvezda, na koji nacin, zbog cega je ona postala zvezda, m ?

Odgovori 2 11