PREVARA JE RAZLOG RASKIDA ANĐELA I TEODORE!

Autor: telegraf.rs

Zadruga

03.08.2018

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari Anđelo Ranković i Teodora Džehverović rešili su da stave tačku na svoju vezu i sve to zbog jedne devojke koja je ušla u Anđelov život.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

- Nakon izlaska iz rijalitija Teodora se posvetila poslu, pa je manje imala vremena da se viđa sa Anđelom. S obzirom na to da je Anđelova porodica ni nakon rijalitija nije prihvatila sve je bilo teže. Anđelo je slobodno vreme koristio da izlazi sa drugovima, kada je i upoznao izvesnu devojku Liju sa kojom se nekoliko puta video - priča izvor blizak Rankoviću i dodaje:

- Sve je počelo u jednom beogradskom klubu. Anđelo je bio sa drugarima kada je primetio Liju. Nakon nekoliko dana Teodora je primetila da njen i Anđelov odnos nije isti, pa je saznala da u Anđelovom životu postoji i druga. Osim toga saznala je i za fotografiju koja je nastala u jednom klubu tada je pobesnela i rešila da završi vezu sa Anđelom u kojeg je jako verovala.

Kada je Teodora saznala da postoje dokazi za Anđelovu prevaru nije htela ni da čuje o pomirenju.

- Anđelo je pokušavao da spase vezu sa Teodorom ali ona nije htela da čuje, jer je imala dokaz da ju je Anđelo prevario. Ipak je Teodora imala nekoliko uslova za Anđela, želela je da ona prva javnosti saopšti da su raskinuli ali i da se ne pominje da je to zbog Anđelovog neverstva. Iako svi u njihovom okruženju znaju šta je zapravo istina - završio je izvor blizak Anđelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading