Lepi Mića rasplakao Saru Reljić: Se*em se u ljubav tebe i Vojketa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Lepi Mića vređao je zadrugarku Saru Reljić, koja se u pauzama emisije "Narod pita" čak i rasplakala od muke.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Lepi Mića

Ona je zajedno sa mamom Indirom gostovala u emisiji na TV Pink kod Darka Tanasijevića. Iako je prvobitno bilo planirano da gost bude neko drugi, Lepi Mića je upao kao zamena u poslednjem momentu.

Sara se tresla i gušila u suzama. Njoj su ostale traume od Lepog Miće još iz rijalitija

Tom prilikom pevač je osuo paljbu po bivšoj zadrugarki sve vreme je vređajući.

- Saro, slagala si 80 odsto stvari u "Zadruzi" i sada lažeš. Ja ne mogu više te balade da slušam, kod mene te balade ne prolaze... Luna je rekla u "Zadruzi" da je sama kupila vozačku dozvolu, pa je rekla da se šalila. Kaže da je to rekla da bi ispala mangup... Devojko, ako nisi normalna, leči se, sine - nije birao reči Mića.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Lepi MIća, Sara Reljić i njena majka Indira

 Mića: Vojke je rekao: "Išao sam kući kod Sare Reljić da je ispoštujem, ne volim je"

Iako je pokušavala da dođe do reči, Sari to nije uspevalo od Lepog Miće, koji je bio preglasan.

- Preči vam je posao od ljubavi, se*em vam se u tu ljubav. Stepen emocija, kako ide vreme, smanjuje se, vi ste zaljubljeni, ali doći će vreme kada to neće biti. Zašto se Vojke dopisivao sa Minom i Anom Korać kada je bio van "Zadruge"? Dopisivali su se Slobodan i Ana Korać, zatim Vojke i Mina, Vojke i Ana Korać. Ja pričam samo ono što sam čuo. Kunem se peti put ovde da je Vojke rekao: "Išao sam kući kod Sare Reljić da je ispoštujem, ne volim je." Možda se to u međuvremenu promenilo - drao se Mića na sav glas.

Kada su puštene reklame, Sara je pobegla u bekstejdž, gde je počela da plače. Odmah za njom došla je i njena mama Indira da je smiri.

- Sara se tresla i gušila u suzama. Njoj su ostale traume od Lepog Miće još iz rijalitija, gde je stalno imao reči prekorevanja za nju. Sve joj se vratilo - kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Voja

03.08.2018 20:43

Od njega ni mogle doci do reci.

Odgovori 15 0
Isailo

04.08.2018 18:38

Dajte ovog retarda Miću ne zovite više, toliko je bezobrazan i vulgaran a je to nepodnošljivo. Nema mere ni ganice ni u čemu. Sem toga, zašto mu se takve stvari omogućavaju. Ovo je totalno neprimereno.....

Jelena

11.08.2018 17:56

@Isailo - Tačno se vidi koliko je narod bolestan, kad podržava ovog... ovog manijaka krvopiju.