Nakon što se pročulo da je prevario Teodoru ANĐELO POČEO DA KUNE!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.08.2018

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na vezu Teodore Džehverović i Anđela Rankovića stavljena je tačka nešto više od mesec dana po njihovom izlasku iz "Zadruge", gde su se zavoleli. O raskidu je javnost izvestila Teodora, koja je poručila da ona i Anđelo nisu uspeli da se izbore sa svim pritiscima i onima koji su bili protiv njihove ljubavi, a onda se pročulo da je povod za raskid, zapravo, Rankovićeva prevara.

RepublikaFoto: Republika
Anđelo Ranković

Nakon što je u domaćim medijima odjeknula vest da je krivac Anđelo, koji je plavokosu pevačicu prevario sa javnosti nepoznatom devojkom u jednom prestoničkom klubu, maneken je rešio da se oglasi putem svog Instagrama i da svoj komentar.

- Sada ću vas udostojiti komentara. Želim da vam život bude isti, ni gori, ni bolji od mog nakon izlaska i uz to želim da vam isto svakog dana druge osobe zagorčavaju život kao što ste vi meni - poručio je Ranković.

Foto: printscreen/instagram.com/andjelo7
Anđelo Ranković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubav je u vazduhu

03.08.2018 20:26

"Znamo da ce biti dobro cak i kada nam je tesko!" ♡