SARINA MAJKA PROGOVORILA O RAZVODU!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.08.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" novinar i voditelj Darko Tanasijević ugostio je bivše zadrugare, Pinkovu zvezdu Saru Reljić i Lepog Miću, a pored njih kao gošća je došla i Sarina mama Indira.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sarina majka Indira

Budući da je poznato da su roditelji Sare Reljić razvedeni, njena mama je pred milionskim auditorijumom priznala šta je zapravo razlog njihovog razvoda i u kakvim je odnosima sa svojim bivšim suprugom. 

- Mi smo se dogovorili da se rastanemo. Bolje dobar razvod nego loš brak. Nismo mi imali neke svađe, tenzije, ali smo se dogovorili da se držimo zajedno kad je vaspitanje dece u pitanju. Svaki put je ispoštovao neku kaznu koju sam ja odredila. I dan danas ja imam korektan odnos i sa njim i sa njogovom porodicom. Jedni od retkih smo koji su uspeli da ostanu u dobrim odnosima i posle braka. On sada ima novi brak, novu porodicu. Kada god smo donosili krupne odluke, on je bio tu. Trudili smo se oboje da oni ne osete taj razvod... - rekla je Indira. 

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Lepi MIća, Sara Reljić i njena majka Indira

Mića je bio oduševljen onim što je iznela Indira, a Sara je sve vreme sa osmehom slušala šta je ona pričala o njenom ocu i klimala glavom u pojedinim momentima kako bi potvrdila ono što je njena mama pričala. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading