SLOBA OČAJAN NAKON RAZVODA?!

Autor: alo.rs

Zadruga

07.08.2018

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović danas su se razveli! Kija je po izlasku iz suda otkrila da joj je razvod teško pao, a ubrzo se oglasila na svom profilu na Instagramu, gde je podelila tužnu pesmu.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Sloba Radanović

Malo nakon što se Kristina oglasila, isto je učinio i Sloba Radanović. Bivši supružnici očito i dalje gaje jaka osećanja jedno prema drugom.

- Danas ne želim da sam odrasla osoba. Ne želim da sam osoba uopše. Hoću da sam zec - piše na fotografiji koju je podelio Radanović.

 

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@sampanjactatica) on Aug 7, 2018 at 2:21am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Nickname

07.08.2018 13:29

I treba da bude ocajan, jer je izgubio zenu koju voli, a sa kojom bi imao samo prosperitet. To se retko pronalazi. Na to sta kazu mama i tata, nije trebao da obraca bezuslovnu paznju, vec da se potrudi da premosti jaz. Iako se vole, ako ne mogu da prevazidju neverstvo, i treba da se razvedu. Secam se da mu je Kija jednom rekla - gde si ga sve gurao, dobro ti nije otpao! Pritom, porodica i roditelji su podrzali Lunu, tu vise nema sta da se razmislja, a kamoli razgovara.

Odgovori 35 6
MIONA

07.08.2018 14:55

Jedinu ispravnustar je uradio sloba - konačno se razewo, šta će mu promiskuitetna žena još i alkoholičarka..,. Žena koja je izgubljena u prostoru i vremenu...Nikada isu ni bili jedno za drugo. Suviše je on dobar momak da bi traćio svoje vreme sa nekim koga ne volkim, samo manipuliše i laže.... Sadće da ga tupi jedno mesec dana...bla,bla, da bidobila medijski prostor i izigravala "pravu" ženu, pored koje nije ni prošla.... Daleko je lepa kuća....

Odgovori 6 32
Neko Iz Mase

07.08.2018 17:32

@MIONA - Алкохоличарка? Разуме да некога не симпатишеш али да кажеш да је алкохоличарка жена која за седам месеци у Задрузи није попила ни чашицу алкохола то је ипак мржња према тој жени. Шта ли је тек Луна ако је Кристина алкохоличарка.

Odgovori 30 2
KISA

07.08.2018 15:02

Zaboli ga "djokica", pa takvih ima na svakom koraku.... treba naći pravu ženu koja te ludo voli, ovakvog taloga na sve strane...Ništa nije izgubio, samo je dobio. Napred care, glavu gore, nikada nije ni bila za tebe....,.. Da te je volela ne bi te vasrla nasvakkom ćošku.... čak je i Andriju "zapalila" za ogromne pare, ali će to djeić naplatiti kako zna i ume, jer je pamean momak...s njim nema zezanja....Ona plaće, hahaha a VUK je čeka...., Bože imali te negde...daj joj gram mozga.

Odgovori 4 31