Zorica: Sloba je pukao s mozgom!

Autor:

Zadruga

07.08.2018

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Zorica Marković uveliko radi na privatnom biznisu nakon završetka popularnog šou-programa, a spekuliše se da će se od septembra ponovo naći na velelepnom imanju u Šimanovcima.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Zorica Marković

Iako je sa još uvek zakonitim suprugom Kristine Kockar u odličnim odnosima, Markovićeva smatra da Slobodanu Radanoviću bolje da se odseli iz Srbije jer se vidi da više ne može da se nosi s titulom najvećeg prevaranta koja mu je nametnuta.

Zorica: On ni na nastupima nije opušten i u strahu je da ga neko ne napadne zbog svega što je uradio ženi u rijalitiju

- Dobro sam upućena u to šta se sada dešava između čuvenog ljubavnog trougla Luna, Kija i Sloba, ali mislim da je Radanoviću najteže. Videla sam ga nekoliko puta nakon što se rijaliti završio i imam utisak da to više nije onaj isti čovek. Skroz se usukao i osušio. Moja drugarica je nedavno bila na jednom njegovom nastupu, pa smo pričale sutradan. Rekla mi je: "Zorice, ti ne znaš na šta on liči, on se prepolovio! Kao da se ispumpao od stresa." Ja joj posle kažem da je on potpuno pukao s mozgom posle svega što se sa Kijom izdešavalo. Druga stvar, ko još danas razvod dobro podnosi? Bez obzira na sve nesuglasice koje parovi imaju, potrebno je da prođe određeno vreme da bi se osoba oporavila posle razvoda, to nisu male stvari - tvrdi Markovićeva i dodaje da bi za Slobu u ovom momentu bilo mnogo bolje da se malo distancira i ode van Srbije dok se čitava pompa oko njega i Kristine ne slegne.

- Ja mislio da bi Sloba trebalo da ode iz Srbije na jedno godinu, dve. On je pukao s mozgom i vidi se da više ne može da se nosi sa ovim pritiskom i haosom. On ni na sopstvenim nastupima nije opušten i u strahu je da ga neko ne napadne zbog svega što je uradio ženi u rijalitiju. Da se razumemo odmah, cela ta priča oko njega i Lune je mogla mnogo drugačije da se odvija. Jasno je da je sve ispalo ovako jer se dogodilo pred kamerama i sve je posmatralo nekoliko miliona ljudi, ali i on je znao u šta se upustio na samom početku. Ljudi u Srbiji ne praštaju lako prevaru i zna se da je osoba odmah stavljena na stub srama ako to učini i ako se za to pročuje. Meni je žao što je njemu trenutno ovako. Jasno je da mu je skočila cena i da sada ima dosta nastupa, ali mislim da je to kratkog veka. On će pući zbog svega u jednom trenutku i bataliće mikrofon, ja vam to garantujem - govori Zorica bez dlake na jeziku i dodaje:

- Ušao je u "Zadrugu" da bi se promovisao i reklamirao, a izašao je kao najomrženija osoba. Nije lako nositi se s tim, ali što se mene tiče, ja mu želim sve najbolje u životu. Već je mnogo propatio - zaključila je Zorica.

Inače, Rijaliti je već pisao o tome da je Radanović dugo na jakim antidepresivima zbog čitave situacije oko razvoda i pritiska javnosti. On psihoterapeuta posećuje nekoliko puta nedeljno, ali su njegovi rezultati i napredak nabolje jedva vidljivi zbog toga što je okružen ljudima koji ne doprinose poboljšanju njegove situacije. Uprkos svim savetima terapeuta da se što više odmara kod kuće, šeta i čita knjige, Sloba ništa od toga ne poštuje i ne stiže da se posveti sebi usled brojnih poslovnih obaveza i nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading