ANDRIJANA PONOVO PROVOCIRA ĐEKSONOVU BIVŠU!

Autor:

Zadruga

08.08.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob Andrijane Radonjić i Tijane Stojanović bivše devojke Nemanje Đerića Đeksona povremeno eskalira, ali samo na internetu, ovoga puta bivša učesncia "zadruge" ponovo je inicirala svađu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Opet potkačila Tijanu... Andrijana

Andrijana je, odlučivši da odgovara na pitanja fanova slučajno ili namerno kroz jedan odgovor isprozivala Tijanu, ali i Đeksona, a sad je verovatno samo pitanje kada će Stojanovićeva "uzvratiti udarac".

Na pitanje ili konstataciju: "Đekson i ti ste ostali korektni i pristojni jedno prema drugom. Bravo za to!", Radonjićeva je odgovorila:

- Znam da nije navikao da mu bivša bude kul, da ga ne pljuje itd, ali ima nas i normalnih. Kul smo ostali - napisala je Andrijana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A i njega je prozvala Andrijana... Đekson
Foto: instagram.com/pih_tija
Tijana će ponovo da pobesni...

Inače, Tijana je već jednom opomenula Andrijanu kada je Radonjićeva govorila da nije na istom nivou kao Nemanjine druge bivše devojke, što je Stojanovićevu izvelo iz takta pa joj je poručila:

- Zamolila bih Jadranku zvanu uštipak da mi se javi radi utvrđivanja ko je to kakva devojka... Devojko, to što se u tvom selu naziva damom mi zovemo nedoje*anom seljančurom. Devojko, je*ala si se u rijalitiju sa dečkom koji je pre tebe bio sa već tri devojke, tako da taj moral koji glumiš ostavi za svog tatu. Bravo, dokopala si se Beograda, jasno je da ti je to bila životna želja, ali nije naš lepi grad za svakoga, tako da ti tako čedna i fina bolje se vrati tamo gde te smatraju damom. A mene bolje u usta da ne uzimaš više - napisala je tada Tijana, a kako će sada reagovati verovatno ćemo saznati ubrzo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading