Đoganijevu na odmoru NAPALI Kijini fanovi: LUNA, SELJANKO, MARŠ IZ DUBAIJA!

Autor: G. D.

Zadruga

10.08.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka i učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga" Luna Đogani otišla je sa prijateljem na odmor u Dubai kako bi pobegla od skandala koji je prate od završetka rijalitija. Kako saznajemo, Đoganijeva je već u prvim danima odmora doživela neprijatnost na plaži, kada ju je grupa Srba vređala i proterala.

 

Today is black ? ?? @leommi_official

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Aug 9, 2018 at 5:10am PDT

Naime, kako izvor blizak Luni navodi, ona i njen prijatelj došli su na plažu blizu njihovog hotela da uživaju u sunčanom danu, međutim, ubrzo su shvatili da nisu dobrodošli.

Koliko si samo ljubomorna na našu Kiju! Videla si da je ona obišla svet, pa bi i ti da glumiš nivo, jadnice, vikali su ljudi

 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Aug 8, 2018 at 12:39pm PDT

- Luna se sa drugom smestila na ležaljke i otišla u more da se okupa, a po povratku na ležaljke poručili su piće i uživali sve dok nisu čuli da im se nekoliko ljudi koji su bili nekoliko metara od njih obraćaju na srpskom. "Lunjaro, alo, Lunjaro, šta nas kuliraš", dobacivali su. Luna je shvatila odmah da su to Kijini fanovi i pokušala je da ignoriše, međutim, situacija je postala ozbiljnija. "Luna, seljanko, marš iz Dubaija! Koliko si samo ljubomorna na našu Kiju! Videla si da je Kija obišla svet, pa bi i ti da glumiš nivo, jadnice. Ajde, marš odavde da te mi ne bismo odstranili", nastavili su u pretećem tonu da joj govore - navodi izvor i nastavlja:

- Luna i njen prijatelj su se prepali jer nisu bili sigurni da li će se sve završiti na rečima, tako da su brzo pokupili svoje stvari i vratili se u hotel - završava izvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Goran

10.08.2018 08:53

Dzaba ti Luna te provokativne fotografije...Duša je ono što licu daje lepotu...mi smo formirali misljenje o tebi i tesko da mozes na bolje da ga promenis.

Odgovori 56 16
Duška

10.08.2018 09:09

Moram da registrujem sledeće čitam komentae po portalima i ne mogu da dođem k sebi kad vidim koliko su Kristinini fanovi puni zlobe, mržnje, primitivni, maliciozni, nekulturni i prosti. Takav prostakluk i primitivizam se dugo nije video . Ona glumatala,folirala,se, manipulisala i izigrava žrtvu “ucveljene žene”, to je jasno svakom normalnom čoveku, ali je neverovatna količina primitivizma koji ona podsticala takvim ponašanjem. Narode, da li ste normalni?

Odgovori 18 49
NEVENA

10.08.2018 11:16

@Duška - Narod je normalan,a samo nemoralni mogu da podržavaju javni blud.

Odgovori 41 8
Niko

12.08.2018 21:11

@NEVENA - Očigledno je da većina naroda nije normalan, zato sto napadaju pogrešnu osobu. Supružnici su u ovoj priči nemoralni, jer su varali jedno drugo. Zamolila bi sve da promene uloge, da je kija na slobinom mestu, andrija na luninom i da uzmete sve sto je izreceno iz tog braka u obzir. I onda će te shvatiti, da bi u ovom slučaju bio sloba najveći krivac zbog nasilja u braku.