A Čola i Dino čekaju na red? KIJA: CECI BI BIO PUN POGODAK DA SNIMI DUET SA MNOM!

Autor: Alo.rs

Zadruga

10.08.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša stjuardesa, Kristina Kija Kockar odlučila je da se bavi pevanjem, a zbog pobede u "Zadruzi" sada smatra da može da bira s kim će snimiti duet.

RepublikaFoto: e-stock
Ambiciozna devojka... Kija

Ona je, tako, u intervjuu za jedan dnevni list objasnila da bi Svetlani Ražnatović bio pametan potez da snimi pesmu s njom, a kada je reč o zvezdama poput Čole i Dina Merlina , izrazila je samo želju da zapeva s njima:

-  Mislim da bi Ceci bio pun pogodak da snimi sa mnom duet zato što smatram da bi to bilo nešto poptuno drugačije. Već sam čula jednu pesmu koja bi bila dobra za nas dve. Jako volim Milicu Pavlović i sa njom bi mi bila čast da snimim. A od muških pevača tu su Dino Merlin, Zdravko Čolić… - izjavila je Kija koja trenutno nastupa s devojkama iz grupe "Ministarke" promovišući pesmu "Ne vraćam se na staro". 

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Kija zna šta bi za nju bilo dobro... Ceca
RepublikaFoto: youtube.com/ Zdravko Colic
Sigurno će biti oduševljen da snimi duet s Kijom... Čola
RepublikaFoto: youtube.com/ Dino Merlin
I on dolazi u obzir za pesmu s pobednicom "Zadruge"... Dino Merlin

Posle ove izjave, Kristina je dala novu koja je još interesantnija, a koja se odnosi na činjenicu da više ne planira da se vrati bivšem zanimanju:

- Mnogo mi je bilo naporno da radim kao stjuardesa. Ovako imam nastupe dva puta nedeljno i uživam. Više neću biti stjuardesa, sada bih volela da imam svoju avio kompaniju - izjavila je Kockarova. 

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kad otpeva, kupuje aviokompaniju... Kristina

Osim od svojoj blistavoj karijeri Kija je porogovorila i o nezaobilaznoj temi - bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću za koga tvrdi da od sada mogu da budu samo saradnici:

- Sa Slobodanom ću ubuduće imati strogo poslovni odnos. To što mi je uradio neka ide na njegovu dušu. S druge strane, ja ću biti tu za njega da mu pomognem šta god da treba. Sloba takođe i meni pruža podršku, što je i normalno Zameram mu što to nije uradio još na mom prvom nastupu u Beogradu, ali eto, iskupio se dolaskom u budvansku diskoteku kada je doneo ruže.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Sad nosi Kiji ruže... Sloba

Kristina, koja je postala poznata zbog javne prevare svog bivšeg supruga koji je u rijalitiju "Zadruga" započeo romansu sa Lunom Đogani, tvrdi da ni kada je ušla u ovaj šou program kao prevarena žena, nije bila ljubomorna:

- Nisam ljubomorna, niti sam bila, pa čak ni onda kada je seksualano opštio u rijalitiju - zaključila je Kristina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maja

10.08.2018 15:20

Nisi ljubomorna jer ne volis, a skromnost ti ne manjka

Odgovori 9 21
Aroda

11.08.2018 09:27

Sve je rekla u zadnjoj recenici, nije bila ljubomorna zato sto nije ni bila zaljubljena, samo je pred finale pocela da ljubomorise, sijece vene, da se bacaka i lazno povraca da bi pobijedila.

Odgovori 4 13
Jelena

12.08.2018 22:22

@Aroda - Da, secam se kad je pred finale onako puna sebe rekla "dobro, pobedicu" tad je vec znala da je odradila dobar posao.