SLOBA PRIZNAO ŠTA SU KIJA I ON RADILI KADA SU NAPUSTILI SUD!

Autor: srbijadanas.com

Zadruga

12.08.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića bio je očekivan, ali su se mnogi nadali da do njega neće doći, Međutim, Kockarova je ostala dosledna i okončala je brak sa Slobom, međutim, nije prekinula i svaki kontakt s njim.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
I dalje se čuje sa bivšom ženom... Sloba

O ovom je javnost obavestio Sloba, koji je ispričao o čemu su Kristina i on razgovarali kada ju je nakon okončanja braka odvezao kući iz suda, ali i o čemu razgovaraju kada kada se čuju:

- Ništa, bili smo malo utučeni, nismo mogli da verujemo da je došlo do ovoga. Nikad ne bih pomislilo pre godinu - dve da će do ovoga da dođe. U tom smeru je išla priča. Bilo je teško i za mene i za nju - izjavio je Radanović i dodao da je svakodnevno u kontaktu sa svojom bivšom suprugom.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Ne može bez Slobe... Kija

- Šta znam, emotivno ali smo se opet u toku dana čuli. Tako da - ništa specijalno. Ja gledam njoj da olakšam, a i ona meni. I dalje se čujemo normalno, redovno, u dobrim smo odnosima - doda je pevač.

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Prekinula svaki kontakt sa Radanovićam... Đoganijeva

S druge strane, on tvrdi da se sa Lunom Đogani više ne čuje bez obzira što je dolazila kod njegove majke Draginja na rođendan:

- Trenutno nismo ni u kakvom odnosu. To je njena stvar (poseta), ona je to htela da ispoštuje, ja tome neću da sudim, lep gest. Čuo sam da je rekla da su nju moji roditelji ispoštovali kada je njoj bio rođendan, pa je ona sada htela da ispoštuje njih. Nemam sad neko konkretno mišljenje o tome - istakao je Radanović koji tvrdi da nije bio obavešten o tome da će Luna doći u njegovu kuću:

- Ne, naravno da ne! - bio je izričit Sloboan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ciro

12.08.2018 15:20

Sloba uvek laze, kad god moze. A moze uvek.

Odgovori 21 0
Ruby

12.08.2018 17:21

Opet patetika!No,šta bi sa osećajem da se taj "pretužni" dan dobro unovči.Direktan prenos je mogao biti od dobre koristi za ova dva prevaranta Oboje podjednako imaju iskustvo sa rastankom koji se direktno prenosio.Prevaranti se nisu razveli mentalno.Pomirenje sledi,kao polazište će koristiti činjenicu da su venčani ucrkvi zauvek,krivokletniciNeka se to i desi ali čemu više obanjivanje i plasiranje nategnutih dnevnih pričica!

Odgovori 9 14