KEPECU, GEPEKOVAĆU TE: Matora progovorila o Anabelinim pretnjama!

Autor:

Zadruga

12.08.2018

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno, veliko prijateljstvo Jovane Tomić matore i Lune Đogani završilo se u rijalitiju "zadruga" veoma loše, a po izlasku blogerkina majka, Anabela Atsijas u studiju je čak započela i svađu sa učesnicom šou programa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Matora osula po Anabeli...

Anabela i Matora, tokom finala "Zadruge" imale su đestoku svađu u studiju, kada je Atijasova čak rijaliti učesnici pokazala i srednji prst. Matora je sinoć, gostujući u emisiji "Zadruga - Narod pita" detaljno govorila o svom odnosu sa Anabelom kao i o pevačicinim pretnjama:

- Ja imam mišljenje o Anabeli, ali ne bih ga iznosila ovde jer uopšte nije lepo. Žene je otišla... Posala mi preteću poruku. Napade me tamo. Slala mi: "gepekovaću te, kepecu, Sanja će ti mahati!", ma katastrofa. Ne želim da se vraćam na to - izjavila je Matora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pred milionskim auditorijumom pokazala srednji prst... Anabela

Jovana je istakla da je Anabela mogla da se ponaša malo zrelije pa da razgovorom reše problem:

-  Alo bre, ako si mama, uzmi telefon. Zna gde živim, što ne dođe? Šta treba sad u emisiji da se našibam sa njom? Ne razumem to mafijanje u emisiji. Ja kada bih čula moju mamu onao da priča na televiziji, ja bih propala u zemlju. Krivo mi je jedino za Lunu i Gagija, oni nemaju veze sa tim. Kada bih je srela sada ništa joj ne bih rekla, ne bih volela ni da je sretnem - istakla je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Emina

13.08.2018 07:32

Daj dokaze javnosti ili tuzi.

Odgovori 13 0