NAJVOLJENIJA UČESNICA ZADRUGE TRUDNA!

Autor: pink.rs

Zadruga

13.08.2018

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najgledaniji rijaliti u regionu, Zadruga, poseban je po mnogo čemu, a po mišljenju mnogih ovaj rijaliti je obeležilo i jedno malo stvorenje koje se nije mnogo mešalo u odnose svojih cimera. Bila je sastavni deo svakog sastanka, svedok svake svađe i sukoba, poželjan gost na venčanju i veridbama koje su se dogodilo na imanju u Šimanovcima i svi su je voleli!

RepublikaFoto: Promo foto
Zadruga

Reč je o Žutoj, prvom jazavičaru na svetu, koji je svojim boravkom u rijalitiju privukao toliku pažnju da su gledaoci želeli da produkcija otvori liniju kako bi oni za nju glasali. 

 

Sama kao list na vetru, av av

A post shared by Žuta? (@zuta_official) on Mar 28, 2018 at 2:25am PDT

Kao ljubimac Mikija Đuričića, koji ju je doveo u poznatu Belu kuću, Žuta je danima oduševljavala javnost svojim ponašanjem, spavanjem, reakcijama i samim pristustvovanjem na sastancima. 

Kako su svi zadrugari nakon Zadruge nastavili svojim životima tako što su neki uložili u svoju karijeru ili potražili mir van kamera, Žuta je nastavila da uživa u blagodetima života u Kupinovu pored svog prijatelja Mikija. 

 

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on Aug 12, 2018 at 12:53pm PDT

Na društvenoj mreži Instagram pojavile su se fotografije koju su pokrenule glasine da je najpopularniji pas u Srbiji u drugom stanju, jer je Đuričić pre tri nedelje objavio fotografiju na kojoj se vidi da se žuta parila.

Zbog toga smo stupili u kontakt sa njenim vlasnikom i on je za najbrži portal u Srbiji potvrdio glasine o trudnoći svog ljubimca. 

- Da, Žuta je trudna. Štence očekujemo polovinom septembra. Ponosni mužjak je crni jazavicar Džeri - izjavio je Miki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

14.08.2018 10:35

Zuta je ljuta. Nije dobila honorar.