Bivši menadžer se BOGATIO NA RAČUN NJENOG IMENA!

Autor: pink.rs

Zadruga

14.08.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna plavuša, Sandra Bajić, bivša je učesnica rijalitija Zadruga. Poreklom iz Banja Luke, široj javnosti poznata je po eksplicitnim fotografijama i provokativnom izgledu. Iako je u rijalitiju Zadruga ostala vrlo kratko, u nekoliko navrata iznela je svoje viđenje situacija i dešavanja u Beloj kući.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
MC Aleks

Lepa zadrugarka svakodnevno sa pratiocima deli fotografije na društvenim mrežama i tim putem sve obaveštava o svojim aktivnostima i nastupima. 

Na opšte iznenađenje, ovog puta Aleks je objavila na svom Instagram storiju fotografiju prepiske sa svojim prijateljem u kojoj je on upozorava na aktivnosti njenog bivšeg menadžera Ninoslava Jurišića. 

- Ninoslav je valjda dogovarao tvoje nastupe i uzimao avans u nekim klubovima po Hercegovini. Izvini se i reci da ti ne sarađuješ sa njim već poslednja dva-tri meseca i da je on obični prevarant i lažov. Govorio je kao i ako platite više možemo se dogovoriti za dodatne usluge. A zvao me lik samo da nas upozori na njega da je prevarant i da je još ljudi za*ebao - stoji u poruci osobe čije je ime pevačica sakrila od javnosti. 

Foto: printscreen/instagram.com/mcalex_official
MC Aleks

Aleks se oglasila na ovu temu rečima:

- Dobila sam sa više strana informacije da je moj bivši menadžer Ninoslav Jurišić dogovarao moje nastupe i uzimao avans za iste. Čak i posle završetka naše saradnje, pokušao je da oblati moje ime na sve načine. Negdje ste već upućeni u dešavanja, a u ovoj prepisci možete pročitati ono za šta će da bude tužen. Mi ne sarađujemo već nekoliko meseci unazad. Želim javno da uputim izvinjenje ljudima koji su prevareni od strane Ninoslava, a gde se moje ime spominje i na nastupima koji se nisu ni desili jer ja za njih nisam znala! Hvala vam na ukazanom poverenju i nadam se da su vam sad neke stvari jasnije.

Kako se u ovim porukama jasno vidi, Ninoslav je pokušao da se iskoristi pevačicu, uzimajući novac i varajući ljude, a sve to preko njenog imena, a kako će se cela ova situacija završiti ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading