Miljana otkrila ZAŠTO SE IVAN NAVRZAO NA NJENU PORODICU!

Autor: pink.rs

Zadruga

14.08.2018

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac njenog deteta Ivan Marinković požalio se ljudima na Fejsbuku da ga Miljana i njena porodica navodno proganjaju, a onda je Kulićeva prokomentarisala njegove tvrdnje.

RepublikaFoto: youtube.com/ Ma Koga Bre Ovo Zanima
MIljana Kulić

- Meni je ono da ga moja porodica uznemirava bilo smešno što je napisao. Mi ne možemo očima da ga gledamo! Bože mi oprosti što pričam tako. Moja majka ga je zvala posle toga što je napisao. Svašta mu je rekla preko govorne pošte, pošto ne sme da se javi. Do tada ga niko nije zvao. Jednom je on slao poruke mojoj majci, pitao da li mali s*sa. Ironične poruke je slao - otkrila je Miljana Kulić.

- Ja se ne čujem sa njim. On je blokiran kod mene i na Instagramu i na Fejsbuku. Ja ne mogu da verujem šta je pisao. Pozivi su mu blokirani, poruke su mu blokirane. Ja sam pokušala, htela sam, primila sam ga u bolnicu, ali vidim da sam sve uzalu radila - priča Miljana o Ivanu Marinkoviću za Pink. Uveliko se priča da je Miljana Kulić smuvala doktora u porodilištu, a više o tome pronaći ćete klikom na link.

- Čovek više ne zna kako da privuče pažnju na sebe i piše razne gluposti da bi portali prenosili - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading