Sanja vodi Matoru u Amsterdam!

Autor: D.L.

Zadruga

14.08.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora uživaju u skladnoj vezi nakon rijalitija "Zadruga", a koliko vreme leti, govori to što će partnerke uskoro proslaviti godinu dana zabavljanja. Sanja je odlučila da iznenadi izabranicu, te je uplatila putovanje u Amsterdam za 28. septembar, datum kada su otpočele vezu.

RepublikaFoto: e-stock/Petar Alex
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

- Sanja je toliko zahvalna Jovani na svemu što je učinila za nju, Jovana je stvarno partner za poželeti. Koliko samo voli Sanju, čuva je, uveseljava svakodnevno, zaista je savršena. Sanja je osećala potrebu da nešto lepo učini za nju, pa je smislila da za godišnjicu njihove veze otputuju u Amsterdam. Uplatila je aranžman, a već planira kako da joj te večeri spremi što romantičniju proslavu. Mnogo su slatke i divno se slažu. Otkriću vam, i Jovana njoj priprema veliko iznenađenje pre tog putovanja - rekao je izvor blizak paru.

Jovana je posebna osoba u mom životu i putovanje je najmanje što mogu da učinim za nju

Sanja je za Rijaliti rekla da je srećna u vezi i da se raduje svakom sledećem koraku sa Jovanom.

- Ubiću vas, pokvarićete mi iznenađenje. Jovana je posebna osoba u mom životu i putovanje je najmanje što mogu da učinim za nju. Stvarno sam srećna, zaljubljena i ispunjena - poručila je kroz osmeh Sanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading