Kija POBEGLA iz Budve zbog Vukove VERENICE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar za dlaku je izbegla susret sa devojkom Vuka Moba u Budvi. Kako Rijaliti saznaje, Kockareva se, nakon što joj je Vuk Mob objavio raskid, susrela sa novim problemom - njegovom verenicom, koja je došla u Crnu Goru kako bi posetila reperove roditelje.

RepublikaFoto: e-stock
Pokupila pinkle i pobegla... Kija

- Kada je čula da Bilja stiže u Budvu, Kija je bukvalno odlepila. Počela je da histeriše i viče: "Samo mi je ova trebala ovde." Mama je pokušavala sve vreme da je smiri, ali to nije bilo moguće. Govorila joj je da su šanse da se sretnu male i da nema razloga za nerviranje, ali je Kija nije slušala. Odmah je pozvala svog producenta kako bi pomerila avionsku kartu za dan ranije - govori dobro obavešten izvor.

Kristina je brzinski spakovala stvari i istog dana sela na avion uprkos tome što je planirala da ostane duže

Foto: instagram.com/vukmob1
Našao se između dve vatre... Vuk Mob

Kako dalje saznajemo, Kija je brzinski spakovala stvari i istog dana sela na avion uprkos tome što je planirala da ostane duže. Upućeni tvrde da Kija ne može da podnese činjenicu da ju je Vuk Mob ostavio posle samo mesec dana veze. Ona je baš iz tog razloga odlučila da ode sa primorja kako joj se bivši bukvalno ispred nosa ne bi šepurio sa izabranicom. Pored toga, ona nije ni sigurna kako će verenica reagovati ukoliko dođe do susreta.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, kao i razloge zbog kojih je skratila letovanje, pozvali smo Kristinu, ali ona nije odgovarala na pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bakica

15.08.2018 06:25

Uh ne mogu da pohvatam jedan dan pisete da pati za vukom a ovamo pokazujete slike sa karicem ..jel pati il ne pati..ma hajde molim vas nit je sa karicem jos manje sa vukom..sto da pati kad nije imala sta da raskida nije ni bila sa vukom..a naslovi..e naslovi prodaju novine..

Odgovori 14 2
Deki

15.08.2018 12:27

Doila je jnervni slom je je VUK jostvio, zato jejpoludela.... hahaha št je umislila lujka... Da seceo svet vrti oko nje. Vukova verenica je TOp riba za nju, krivonogu manipulatorku...

Odgovori 2 12