MALO SE ZAPUSTILA? Evo kako Teodora IZGLEDA BEZ ŠMINKE!

Autor:

Zadruga

16.08.2018

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je raskinula rijaliti vezu sa manekenom Anđelom Rankovićem i nastavila život sama, posvetivši se muzici i nastupima.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Uvek našminkana... Teodora Džehverović

Poznato je da se Teodora gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti bez šminke, čak se i u "Zadruzi" sređivala od ranog jutra.

Ipak, pevačica je rešila da svom licu da malo oduška, ali i da sa svojim fanovima podeli svoj jutarnji izgled.

Ona je na instagramu objavila sliku na kojoj je bez grama šminke i tako pokazala svoje pravo lice. Putem filtera dodala je i naočare koje su se savršeno uklopile u njeno izdanje.

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic
Bez šminke... Teodora

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Googs

16.08.2018 16:01

Ima li Teodora ijednu drugaricu ili druga-nema,ne zovu je ni na susret generacije osnovne skole u Kacarevu,svi su za nju niza klasa! Druzi se samo sa ljudima sposla,sa Andjelom je imala priliku da se socijalizuje i da stekne prijatelje!!!

Odgovori 12 2
Sta reci

16.08.2018 18:00

@Googs - Gledajuci je u Zadruzi ovih 9 meseci i ja sam zapazila, naravno iz njenih prica, da su joj jedini prijatelji onaj frizer milan, adrijana koja je inace devojka njenog brata, famozna menadzerka i njena sestra. Ne znam, mislim da je generalno Teodora dobra devojka, izrazito velikog srca, ali da je isuvise mlada bukvalno bacena u taj estradni svet u kojem se dusa prodaje za 5 minuta slave. Zato mi je jos vise zao sto vise nema Andjela kraj sebe, uz njega je to bila neka druga Teodora, ona prava, devojcica zeljna ljubavi i paznje, umiljata i draga. Ova Teodora je naprotiv izrazito samodopadna, sa tonom sminke i odecom koja je cini starijom bar 10 godina, zeljna kadra, slave, novca i luksuza. Al sve to draga moja Tea prodje zastrasujuce brzo, nadam se da necete zaliti ni ti ni on jednoga dana za onim sto ste tek mogli imati a odustali ste tako olako...

Odgovori 12 1
Googs

16.08.2018 19:12

@STA RECI . Apsolutno se slazem sa vama!!!

Odgovori 11 0