Za njih ćete se iznenaditi: EVO KO JOŠ ULAZI U "ZADRUGU 2"!

Autor:

Zadruga

21.08.2018

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druga sezona rijalitija "Zadruga" ako je suditi po imenima i prezimenima ljudi koji ulaze biće možda i još bolja od prve!

RepublikaFoto: printscreen/BALKAN REALITY
Porodica Vasić

Porodica Vasić u "Zadruzi 2"

Porodica Vasić, koju javnost najbolje pamti po učešću u rijalitiju "Veliki brat", ponovo će se naći pod budnim okom kamera u Beloj kući. Oni su prva porodica koja je ušla u ovakav televizijski format, a kako ih publika pamti po zanimljivim, smešnim i nesvakidašnjim situacijama, nema sumnje da će na imanju u Šimanovcima biti pravo osveženje. Glava porodice Rade Vasić će sa suprugom Radom i blizancima Dragutinom i Miroslavom gledaocima bez sumnje prirediti nezaboravan šou s obzirom na to da se o njihovom prvom učešću u rijalitiju i dan-danas priča. Blizancima je i dalje cilj da se ostvare u ulozi šoumena, a energijom i neobičnom prirodom pred kamerama su pokazali da bi to zaista moglo da im pođe za rukom.

Sudija iz Palate pravde ulazi u Belu kuću

Kako izvor blizak produkciji za Rijaliti otkriva, osoba ženskog pola koja je zaposlena kao sudija u Palati pravde u Beogradu naći će se na velelepnom imanju u Šimanovcima. Kako je reč o profilu osobe kakva do sada nije bila učesnik rijalitija, nema sumnje da će javnost i te kako burno reagovati kada se otkrije njen identitet. Sudija će se za glavnu nagradu ravnopravno takmičiti sa ostalih 50 takmičara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srecan Rodjendan ???? Najlespa moja ???♥️♥️♥️?????????????? #bday #mam #majka #love #happybirthday #belgrade

A post shared by DERIŠTE JE KOCKAR ? (@savo_perovic_je.deriste) on May 31, 2018 at 1:31am PDT

Savo Perović sa majkom ulazi u rijaliti

Bivša "Grandova" zvezda Savo Perović takođe će se naći na imanju u Šimanovcima, a u rijaliti će ući zajedno sa majkom Suzanom Perović Blondi. Ovaj tandem će zasigurno uneti veliku pometnju u Belu kuću s obzirom na to da je pevač poznat po britkom jeziku, a njegova majka iza sebe ima veliko rijaliti-iskustvo, pa je šou ovog dvojca zagarantovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading