Krunićeva: KIJA ME NIJE POZVALA KAD MI JE UMRO OTAC!

Autor: D. L.

Zadruga

21.08.2018

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti-zvezda Jelena Krunić razočarana je činjenicom da joj nekadašnja i te kako bliska drugarica Kristina Kockar nije izjavila saučešće kada joj je otac preminuo iako je ona među prvima njoj bila rame za plakanje kada je ostala bez tate.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić

Naime, Jelena je za Rijaliti ispričala da ju je Kija samo koristila dok je mogla, a otkako je pobedila, nije se setila ni da je pozove i pita kako je od kada je ostala bez oca.

Krunićeva: Kako ko poleti, tako će i da sleti. Kristina je pokazala pravo lice

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

- Sramotno je i strašno to što se Kija nije setila nijednog trenutka da me pozove i izjavi mi saučešće. Ja sam među prvima njoj bila podrška u Zrenjaninu kada joj je tata preminuo, tako da ne znam čima sam zaslužila da se tako sada ponaša prema meni. Očigledno je da se malo ponela otkad je pobedila, pa je zaboravila na to ko su joj prijatelji, ali dobro. Onaj na nebu ne sedi i ne čita novine, nego sve beleži. Kako ko poleti, tako će i da sleti. Kristina je pokazala pravo lice, ali zaboravlja da ja mnogo toga znam o njoj. Već sam počela da iznosim neke stvari u javnost, a kad bih u potpunosti progovorila, ne bi je oprali ni Dunav ni Sava, međutim, nema potrebe da se s njom prepucavam. Sve dođe na svoje pre ili kasnije. Ona je mudro iskoristila popularnost nakon izlaska iz rijalitija, međutim, koliko ljudi je voli, toliko je i ne voli. Meni svakodnevno stižu svakakvi dokazi o tome šta je ona radila pre rijalitija i čime se bavila, ali ja ću opet biti fina, pa neću iznositi te detalje, ali ako se bude zakačila za mene, to joj svakako sleduje - rekla je Krunićeva za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Miki

21.08.2018 20:10

Kija nije ni znala da joj je umro otac.

Odgovori 35 5
Bakica

22.08.2018 04:53

Jelena je kiju napljuvala po zavrsetku zadruge,i to ne jednom a ova je cutala sve vreme i nije uzvracala..i sad kaze ,,ako se neko zakaci za mene" ..pa ti se devojko kacis za druge stalno..kacis se za kiju od kako je izasla i sad kao nije me pozvala....ti vise ni sama ne znas sta pricas ali ocigledno ne mozes da se ne zakacis za kiju...

Odgovori 38 3
Djoka

22.08.2018 08:45

Rijaliti je zajednica dok traje. Posle toga kud koji dragi moji. Svako se vraca svom zivotu u kome ima prijatelje, obaveze, brige i sve ostalo sto zivot nosi.Niko nikoga vise ne poznaje. Tako je bilo u svim rijalitijima odnosno posle zavrsetka istih.

Odgovori 30 1
Ruska

22.08.2018 09:28

Auuu BRE vise ovih bespolicara . .. ,,kad ja pocnem da pricam " ????? . SKinite se prvo sa nedozvoljenih sredstava pa pricajte sta hocete! Ko Vam BRANI ??? Kao bube svabe su. dosadni. .. brrrrrr .

Odgovori 21 2