MIKIJA ŠUTNULA DEVOJKA zbog kocke i alkohola!

Autor:

Zadruga

21.08.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Miroslav Miki Đuričić prekinuo je ljubavnu romansu sa devojkom Majom iz Pančeva, sa kojom je obnovio vezu po izlasku iz "Zadruge". Naime, kako dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva, Mikija je devojka ostavila zbog toga što se ponovo odao alkoholu i kocki, pa se ponaša sve agresivnije.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić

- Miki i Maja su svoju vezu obnovili nakon što je izašao iz rijalitija jer ga je ona pozvala kako bi mu čestitala na popularnosti koju je stekao dok je boravio u šou programu. Tada su proradile stare emocije, a nakon što su dogovorili sastanak, shvatili su da se i dalje vole i da žele jedno drugom ponovo da pruže šansu. Sve je savršeno funkcionisalo do pre mesec dana, a onda su stvari naglo krenule da idu nizbrdo. Miki je nastavio sve više da se opija i da ostaje u gradu do kasno, a kako Maja nije pristalica takvog ponašanja, počeli su da se prepiru. Saznala je da je jednim delom uzrok njegove nervoze to što je veću sumu novca za vikend potrošio na ruletu. Komšije su Maji prenele da su ga videle kako besni ispred jedne od kockarnica u alkoholisanom stanju i da su načule da je ljut zbog toga što je izgubio blizu 1.000 evra. Miki je u početku dobro skrivao da se kocka i kući ne bi dolazio dok se skroz ne otrezni, ako je boravio u kafani, pa njegova partnerka nije sumnjala da je ponovo počeo po starom. Govorio bi da je sa društvom, a kako je upoznata s tim da ga ljudi i te kako vole, nije joj bilo čudno što ostaje napolju do kasnih sati - priča naš sagovornik i dodaje da su svađe počele onog trenutka kada je Miki počeo i kući da dolazi pijan do te mere da nije mogao da stoji na nogama:

Maja je zapretila pčelaru da će pozvati policiju ako se ne spakuje i ne ode iz njene kuće

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić

- Đuričić je ubrzo počeo mrtav pijan da dolazi kući, a čim bi mu partnerka skrenula pažnju na to da se opet odao alkoholu, počeo bi da histeriše i da baca i lomi stvari po kući. Nakon što je sa nekoliko drugara iz kraja otišao od kuće na nekoliko dana, Maju su na putu do prodavnice zaustavile komšije koje su joj ispričale da je Miki počeo da se kocka i da se leši od alkohola. Sačekala je da se vrati, pozvala ga je da sednu i porazgovaraju o svemu. Čim je počela da ga ispituje gde je bio i šta je radio, nasrnuo je na nju i gurnuo je govoreći da joj je bolje da prestane odmah, inače će da zažali. Maja je odmah skočila, uzela telefon i zapretila mu je da će istog sekunda pozvati policiju ako se ne spakuje i ne ode iz njene kuće. Nije želela da čeka da je povredi ili uradi nešto njenoj ćerki, sa kojom se od samog početka Miki vrlo lepo slagao. Đuričić je spustio loptu kada je shvatio da je preterao, ali je bilo kasno s obzirom na to da je Maja već presekla i rešila da ga ostavi. Miki se odmah spakovao i otišao da spava kod druga koji živi nedaleko od njih - završava naš sagovornik.

Da podsetimo, žena sa kojom se Miki zabavljao odavno je razvedena i živi sa ćerkom i nekoliko pasa. Čim su se pomirili, Đuričića je pozvala i rekla mu je da može da se preseli kod njih kad god to bude želeo. Njen dom je raskošan, a Maja se bavi i uzgojem pasa, koje redovno vodi na takmičenja i izložbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miki

21.08.2018 20:13

Svaka normalna zena ce ga sutnuti. Miki nije za brak.

Odgovori 21 0
Bakica

22.08.2018 05:11

Moralni Miki koji drzi predavanja,magarce vtati se u kupinovo i dangubi tamo ,ti nisi za vezu a ne za brak..

Odgovori 16 1