Udara kontru Mini? ŠAKO OPLEO PO STARLETAMA!

Autor:

Zadruga

22.08.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šako Polumenta važi za jednog od popularnijih pevača na srpskoj estradi, a poznat je i po tome da nema dlake na jeziku.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, promo foto
Mina i Šako

- Previše se daje značaja starletama, devojkama i momcima iz noćnog života. Od čega oni zarađuju, od čega kupe markirani sat? Ko će da mu kupi ajfon? Tata da mu kupi od plate 200-300 evra? Kako? - pitao se Šako i nastavio:

- Ja sam više puta inscenirao u mojoj kući situaciju da nemamo novca. Moja deca imaju i te kako da se obuku dobro. Ali više puta to uradim jer me interesuje ta njihova reakcija šta će se desiti ako ostanemo bez novca. Ja sam čovek ispred vremena, život me nije mazio, udarili su me sa svih strana, uvek sam to stoički podneo - rekao je pevač.

Podsetimo se da je Mina Vrbaški, učesnica rijalitija Zadruga, dospela u žižu javnosti kada je objavila snimak Šakovih izliva nežnosti i poziva na ljubljenje. Tada je Mina još uvek bila maloletna.

Nakon tog skandala Šako je izvukao korist objavivši pesmu pod nazivom "Nedostaješ" koja je postala veliki hit. Inspiracija za tekst te pesme bila je upravo u spornim snimcima koje je maloletnica izbacila u javnost.

Upravo ta Mina važi za starletu i nekoga ko svoje ajfon telefone dobija od drugih ljudi i čija majka jedva zarađuje za osnovne stvari. Da li Šako ovim hoće da udari kontru Mini, ili je ova izjava puka slučajnost, ostaje nam da saznamo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dule

22.08.2018 18:10

Sponzor izgubio sponzorisanu starletu pa je nezadovoljan.

Odgovori 10 0