ŠOKANTNO: Isplivala Filipova prepiska sa ocem!

Autor: pink.rs

Zadruga

25.08.2018

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Đukić, bivši maneken i tatu majsot, po napuštanju najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", radi punom parom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ćale brat! ?❤️?✌️??????

A post shared by Filip Đukić - Tattoo Artist (@don.filipo.tattoo) on Jul 1, 2018 at 1:07pm PDT

On se vratio svom poslu, tetoviranju, a trenutno usluge šaranja tela pruža na crnogorskom primorju. Ipak, on neretko svoje pratioce na Instagramu obraduje ponekom zanimljivom fotografijom ili snimkom, a ovoga puta oduševio je sve.

Glavna zvezda Đukićeve objave je njegov otac, Zoran. Naime, on je tati predložio da mu pokaže svoj talenat tako što će mu istetovirati celu ruku i napraviti čuveni rukav, a njegov odgovor ga je nasmejao i obradovao toliko da je to morao da podeli sa svima.

- Ćale, hoćeš da ti uradim ceo rukav kad se budem vratio za Beograd? Ionako nosiš košulje sa dugačkim rukavima u narodnoj banci, neće niko provaliti - napisao je Filip.

- Je*i se, ali može ljubičasta ruža - odgovorio je njegov tata, Zoran.

Foto: printscreen/instagram.com/don.filipo.tattoo
Filipova prepiska sa ocem

Uz skrinšot ovog dopisivanja Đukić je napisao "Ćale doktor" i time stavio do znanja koliko mu znači njegova podrška, ali i pokazao od koga je nasledio smisao za humor i vedar duh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading