Anabela je rekla da ne podržava Lunin ulazak u "Zadrugu 2", A SADA SE OGLASIO GAGI!

Autor:

Zadruga

25.08.2018

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lunino učešće u rijalitiju "Zadruga" mnogi su osudili zbog veze sa oženjenim Slobom Radanović, te je blogerka rešila da se još jednom okuša u ovom programu ne bi li pokazala sebe u punom sjaju!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✌❤ jutro!!?

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on Aug 22, 2018 at 10:27pm PDT

Njen ulazak u rijaliti naišao je na negativne komentare svih, a čak je i njena majka Anabela Atijas izjavila kako je bila protiv ćerkinog ulaska u Belu kuću i poručila joj da nema njenu podršku ovoga puta.

Sada se oglasio i njen otac Gagi, koji je izneo svoje viđenje situacije i jasno stavio do znanja svima šta on misli o Luninom ulasku u Zadrugu 2.

- Idemo još jednom, princezo tatina! Ti ponovo budi ono što jesi, zbog čega te vole ljudi, i zbog čega si postala simbol "Zadruge", iako su se neki drugi gurali za tu titulu. Pokaži zašto svaka emisija sa tobom obori sve rekorde gledanosti! Ponovo sve patosiraj svojom iskrenošću, hrabrošću, harizmom... samo budi TI, to je sve što treba - napisao je Gagi u opisu Lunine slike koju je okačio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nickname

25.08.2018 16:12

I treba da je podrze roditelji, naravno, ali ne na pogresan nacin, kao prosli put!

Odgovori 16 2
Djoka

25.08.2018 19:39

Roditelji treba uvek da ukazuju svojoj deci na greske i da ih ispravljaju da ne grese ponovo.

Odgovori 16 1