Aleksandra upozorena: LUNA ĆE TI OTETI DAVIDA!

Autor: pink.rs

Zadruga

25.08.2018

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par Aleksandra Subotić i David Dragojević ulaze u "Zadrugu 2", a u jednom od svojih intervjua nisu imali reči hvale za ponašanje Lune Đogani u prvoj sezoni ovog rijalitija koja će im od septembra biti cimerka, te su se suočili sa brojnim porukama koje im šalju njeni fanovi!

- Nas napadaju ti njeni fanovi, ne razumemo zašto. Samim tim ti njeni fanovi prave njoj neprijatne situacije, a još nije počela Zadruga - kaže David.
RepublikaFoto: dailymotion.com
Luna Đogani

- Devojku lično ne poznajem. Moje neko mišljenje nije bilo najsjajnije na osnovu onoga što sam videla. Želela sam da je upoznam i da vidim kakva je, ali s obzirom na to šta radi njena podrška... Fanovi ako nemaju amin od tebe za to što rade, neće to ni raditi. Ti ne možeš da veruješ, uđeš na moje poslednje slike na Instagramu i čitaš komentare: "Pazi Davida, čuvaj ga od Lune", "Pazi Davida, oteće ga Luna"... Ja sam se jako smejala, ja ne mislim da će ga oteti. Svaka čast onoj Kiji kako je onda podnela to. Kada je nešto moje ja ga čuvam. Mi nismo nestabilni - priča Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Djoka

25.08.2018 19:35

Lunu interesuju samo zauzeti. Kad otme muskarca ona je pobednica.

Odgovori 24 3
Jelena

25.08.2018 19:51

Tsk, ova Aleksandra nije bas preterano inteligentna, kad je zakljucila da su to Lunini fanovi.

Odgovori 5 14
Marta

26.08.2018 00:35

Alksandra spavaj mirno. Luna je jludo zaljubeljana u Slobu još uvek,kao i ti u Davida. tako da to nema veze sa realnošću. To nisu Lunini fanovi već one kuravele ..koja j jiziogravala"povrdjenju ženum, a oni su samo fiktivno bili u braku tri meseca.. Kada je bolje upoznaš zgotivićeš je sigurno,jer je super lik emotivac isto kao i ti.Ostavila ga ej u zadruzi, jer je počeo da "igra prvljave igre", a ona je želela da ima muškarca koji je samo njen, što je uvek govorio.Kad od nje budeš čulaj pravu istinu, totalno ćeš promeniti mišljenje....

Odgovori 2 14
Mara

27.08.2018 15:38

@Marta - Da su iste , jesu. Kao da su sa iste kruske pale.