Mića prognozira BRUTALNE PERVERZIJE U "ZADRUZI 2": Nadežda će se k*esnuti sa prvim koji naiđe!

Zadruga

25.08.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, nakon "Zadruge 1" ulazi i u "Zadrugu 2", a kako se pokazao kao odlučan u predviđanju događaja koji slede i pogodio gotovo sve što se izdešavalo u rijalitiju, ali i van njega, ekipa portala Republika.rs ga je kontaktirala i pitala šta očekuje od učešća Nadežde Biljić u "Zadruzi 2".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića

-Nadežda je moj veliki drug pre svega. Ona mora ući u rijaliti zbog dugova koje ima. Ja nju jako volim, ali je ona neko ko jedan dan priča jedno, drugi dan drugo. U 3 sata jedno, a onda u 5 nešto sasvim drugo - kaže Mića za naš portal i dodaje:

- Biljićka će se j*bati na prvom koraku. Ona je taj tip osobe ako kaže da neće piti, ona će piti, ako kaže da neće lagati, ona će lagati, ako kaže da se neće j*bati, ona će se j*bati. Ja sam sto puta čuo priče takvih ljudi. Oni tamo ulaze da budu popularni i onda kada vide da nemaju moć da budu bitni, onda se izj*bu, a nakon toga spominju neku ljubav - bio je jasan Lepi Mića za portal Republika.rs.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić i Miki Đuričić

Da podsetimo, bivšu zadrugarku i pevačicu Nadeždu Biljić narod će sigurno pamtiti po tome što se u noći uoči Vaskrsa prva "omrsila" i to seksom sa Mikijem Đuričićem, i to u kokošinjcu, a sve su to zabeležile kamere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djoka

25.08.2018 19:33

Dobro Lepi Mico razmislja.

Odgovori 31 5
Jaca

27.08.2018 16:02

Bravo Mico, sve si lepo rekao, ne samo o njoj nego o svim ucesnicima. Ovog puta navijam za tebe.

Odgovori 12 3