Lepi Mića dao dijagnozu Luni: ONA SE KAO MLAD MAJMUN NAVUKLA NA POPULARNOST!

Zadruga

27.08.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lajtmotiv učešća Lepog Miće u rijalitiju "Zadruga" bila je borba za brak. On je žestoko kritikovao vezu oženjenog Slobe Radanovića i Lune Đogani, a podržavao je prevarenu suprugu Kristinu Kiju Kockar. Blogerka zajedno sa njim ulazi i u drugu sezonu ovog programa, a evo šta je pevač rekao za portal Republika.rs na tu temu.

RepublikaFoto: pink.rs
Lepi Mića

- Luna je intresentna osoba, uradila je nešto što niko nije uradio do sad u rijalitiju. Po nju neće biti dobro da uđe u "Zadrugu 2". Ona nema snagu za to. Đoganijeva ne može da pokaže ništa drugačije od onog što je pokazala u prvoj sezoni. Luna je ustavri takva kakva je bila u "Zadruzi 1". Kako je prošli put pričala da će da pokaže da je divna dama, a onda je pokazala da je daleko od toga. Tako će biti i ovoga puta - kaže Mića i nastavlja:

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Luna Đogani

- Luna nije obrazovana, nema ona šta da pokaže osim da tu bude u sa nekim muškarcem. Ona je kao dete ušla u javni život, ne može više bez pažnje, navukla se kao mlad majmun na popularnost. Više ne bira sredstava da bude popularna. Pored toga je lukava i namazana, nije ni malo naivna.

Evo kako izgleda egocentrik

Prava definicija nje je da je devojka egocentrik koja pati od toga da bude bitna, a kada nije onda pravi frku. Luna ima kompleks niže vrednosti -  rekao je pevač za portal Republika.rs, a onda se osvrnuo na njen ljubavni život:

- Ona nije sposobna da zadrži muškarca. Kiti sebi etiketu lake devojke. Pravi od sebe brend što je sa oženjenim muškarcima i što ih menja. Ona će i u "Zadruzi 2" naći nekog dečka, jer nema šta drugo da ponudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jelena

27.08.2018 15:00

Dragi Mico, Luna se minimalno eksponirala, jedino ko se navukao na popularnost je tvoja sticenica, koja iz pastete iskace ljudima i koja je otkad se Zadruga zavrsila umislila da je j....a Madonna.

Odgovori 22 45
cica

27.08.2018 16:06

Mora da je tzv Lepi Mica negde cuo da stari majmun prenosi uslovni refleks na mladog, pa je zato siguran u to sto kaze..

Odgovori 14 40
Djordje

27.08.2018 16:59

Bravo Mico! Istinito i tacno si procenio. Ona ce sada da glumi dobricu, ali dokle ce izdrzati?

Odgovori 32 15
nora

27.08.2018 19:21

A ti jadan ljubomoran.

Odgovori 8 24