ONI MENJAJU POL U "ZADRUZI"?!

Autor: informer.rs

Zadruga

27.08.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre par godina, u Velikom Bratu javnost je upoznala porodicu Vasić, kada su mama, tata i blizanci ušli u Kuću i neko vreme se u njoj skrivali, a onda postali ravnopravni učesnici.

Tata Rade izbačen je posle nešto više od dva meseca, mama Rada 92. dana, a Giba i Mika zajedno su izbačeni samo dan pre velikog finala, a sada su otkrili za domaću štampu da ulaze u "Zadrugu 2", koja počinje 6. septembra.

Miroslav i Dragutin Vasić rekli su "Informeru" da su se u Nemačkoj, gde žive, više puta prerušavali u žene, ali da su za dobar honorar spremni da odu i veliki korak dalje.

- Pričalo se da smo u Nemačkoj promenili pol, to nije tačno. Međutim, za dobar honorar, zašto da ne? To je dugotrajan i naporan proces, ali ako Pink odreši kesu, napravićemo im šou kakav do sada nisu imali. Kada je mogao Brus Džener da promeni pol, što ne bismo mogli i mi - rekli su oni za taj list.

 

???

A post shared by Giba Vasic (@gibavasic) on Dec 31, 2016 at 10:50am PST

Njihov otac Rade rekao je istom listu da će podržati sinove u svemu što zamisle, jer ih voli.

-Ako oni to hoće, što da ne? Zamislite da mi dete kaže tako nešto, a da ga ja bijem, pa da popije otrov? Pa, odmah bih se ubio. Ja volim svoju decu, a oni su mi mezimci - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

27.08.2018 16:56

Blizanci deluju kao muskarci. Ali kad progovore imaju zenski glas i tako i govore: isla sam, radila sam, dosla sam...........

Odgovori 13 0