Mina Vrbaški: DAVID JE HTEO DA ME KRESNE!

Autor:

Zadruga

28.08.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Mina Vrbaški ponovo će u septembru ući na velelepno imanje, a sada će se pokazati u nesvakidašnjem izdanju.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Mina Vrbaški

Kako dobro obavešten izvor blizak Mini za Rijaliti otkriva, Vrbaški planira da rasturi vezu Aleksandre Subotići Davida Dragojevića, sa kojim je i sama bila u šemi pre nego što je uplovio u vezu sa rijaliti-zvezdom.

Mina: David i ja ćemo rasplamsati stare strasti, boriću se za njega sa Aleksandrom

- Mina je odavno dobila ponudu da se nađe i u drugoj sezoni "Zadruge", a kako je poznata po brojnim skandalima i problematičnim ljubavnim romansama u koje je uplovila dok je boravila u rijalitiju, nema sumnje da će je to i ovoga puta zadesiti. Mina se stalno raspituje o tome ko će se sve naći na imanju u Šimanovcima, a ulazak dvoje takmičara ju je posebno zaintrigirao. Od kada je saznala da će u "Zadrugu 2" ući Aleksandra Subotić sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem, shvatila je da će u septembru napraviti pravi šou. Mina ne gaji prevelike simpatije prema Aleksandri zbog toga što je već dugo u skladnoj vezi sa Davidom, sa kojim se nekada dopisivala i bila u šemi. Dok Subotićeva još uvek nije bila poznata, Vrbaški je non-stop bila u kontaktu sa Dragojevićem, a varnice su bile toliko jake da su dugo i bili u šemi iako su u tom trenutku oboje imali paralelne veze i na taj način varali svoje partnere - priča izvor i dodaje:

- Mina je drugaricama rekla da je pripremila dokaze da joj je David pisao i kad je otpočeo vezu sa Aleksandrom, te da će mu napraviti pakao od života. "Aleksandra mene uopšte ne zna. Sumnjam da joj je David ispričao da smo u prošlosti bili bliski i da smo bili u strasnoj šemi. David i ja smo imali mnogo jaku hemiju, zato i nije mogao da se otkači od mene ni kada se smuvao sa Aleksandrom, hteo je opet da me kresne. Sve poruke čuvam, samo neka me Aleksandra ne dira. Ako me potkači, obelodaniću sve, rasturiću im vezu", rekla je bliskim drugaricama i dala im dopisivanja da, ukoliko bude potrebe, sve proslede novinarima - objašnjava izvor i tvrdi da će Mina ovoga puta pred kamerama da rasplamsa stare Davidove emocije prema njoj i da ga odvoji od Aleksandre.

- Mina je već poznata po tome da bez pardona rastura veze svojih bivših momaka i upada u konflikte sa njihovim devojkama. Bliskim prijateljima se već poverila i rekla da će Aleksandra zažaliti što je ušla u rijaliti, te da ni sama ne zna šta joj se sve sprema ako samo proba da joj se zameri - završava naš sagovornik.

Pozvali smo Minu kako bismo je pitali za komentar, a ona je potvrdila naša saznanja.

- Tačno je da smo David i ja nekada bili jako bliski. Drago mi je da ćemo posle toliko godina da se sretnemo i takoreći živimo u rijalitiju. Što se Aleksandre tiče, ne bih imala problem da sa njom uđem u bilo kakav konflikt, a lako ću sa njom izaći na kraj jer sam se u rijalitiju sukobljavala i sa jačim likovima od nje, pa ne bih imala problem da napravim haos i da se pobijem ako treba. Dragojević mi je svakako simpatičan, pa ako se raspale neke emocije, naravno da ću se boriti za njega - rekla je Mina za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading