Miljana i Mića: MIRKO GAVRIĆ SE KRESAO SA SLOBOM!

Autor:

Zadruga

28.08.2018

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lepi Mića optužili su budućeg zadrugara Mirka Gavrića da je bio u vezi sa pevačem Slobodanom Radanovićem, te da je njegov brak sa Pinkovom zvezdom Draganom Rakčević samo paravan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića

Naime, Lepi Mića bio je gost u emisiji "Narod pita" na TV Pink sa Zoricom Marković, a u emisiju se telefonskim putem uključila Miljana Kulić. Miljana i Mića udružili su snage da napadnu muzičkog producenta Mirka Gavrića, koji je kao novi učesnik imao video-uključenje.

Miljana: Mirko se oženio samo dan nakon što je sa Slobodanom seksualno opštio, da ne bi pukla bruka

- Mirkica mala to amaterski radi, mora mnogo da nauči. Čuo sam da voli da ga prima. Ne znam da li ga prima, da li ga pu*i. Čitao sam na društvenim mrežama da me nešto kao ponižava. I ja sam se kao mali kačio na bitne ličnosti. Ja o tebi govorim šta sam čuo, dakle, ja te pitam da li si tobdžija ili furundžija? Pitam te i ono što sam čuo da si rekao da je Slobodan Radanović biseksualac. To sam iz Kijinih usta čuo! Možda si gutač plamena - rekao je Mirku Lepi Mića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna s bolovanjE! Zivancijaaa! :)

A post shared by Mirko Gavric (@miracoofficial) on Nov 24, 2015 at 10:05am PST

 

- To nije istina - odgovorio je Gavrić kratko, nakon čega je odmah promenio temu.

Potom se Miljana Kulić uključila u raspravu i rekla svoja saznanja:

- Mogu da kažem da je ta žena koju je predstavio samo paravan jer se oženio samo dan nakon što je sa Slobodanom Radanovićem seksualno opštio, da ne bi pukla bruka zbog njegove karijere. Nema veze, sve će se to u rijalitiju saznati - ispričala je Kulićeva, koja je nastavila da vređa Mirka:

- On je na Instagramu prozivao i Zoricu Marković i Lepog Miću i mene, a sada ne stoji iza svojih reči, znači jedan ljigavac, dupljak, kontradiktorna osoba, on je u roku od dva sata promenio svoje mišljenje i uvlači se Mići u zadnjicu, ali Mića nije ni homoseksualac ni biseksualac, dok je ovaj obična pe*erčina, tako da ja bih mu poručila: Mirko, mali vraže, ja te je*em, a Mića mi pomaže. Mirko, duh si pravi, samo ti je ku*ac u glavi - rekla je Miljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković i Mirko Gavrić

Podsetimo, priča o tome da je Sloba Radanović biseksualac počela je još u "Zadruzi" i tada se komentarisalo da je Sloba bio prisan sa Mirkom. Kija Kockar tada je priznala da je čula glasine da je njen bivši suprug sklon istom polu:

- Što se tiče glasina da je Slobodan gej, pa to nije krenulo od mene, već od Lune, ja sam se tu našla kao vanzemaljac. Čula sam svašta i o nekom Mirku, ali ja zaista ne želim da verujem u sve to. Nije poteklo od mene i ne želim da verujem da je on gej - rekla je Kockareva. G. Doljančević

Mirko: Moj tata je k*esao Zoricu Marković!

Mirko Gavrić već mesecima vodi rat sa Zoricom Marković, te je u emisiji izneo šokantne detalje iz njenog privatnog života.

Mirko: Mom ocu se svojevremeno dizao na nju, ali o tome ćemo kasnije. Zato ću ja Zorici i da objasnim zašto se mi poznajemo 20 i više godina. Dok sam ja jeo kolače koje mi je Zorica kupila, moj tata je kvalitetno pr*ao, mada je posle rekao da to nije bilo toliko kvalitetno jer se gospođa Marković i nije najbolje pokazala.

Markovićeva je naglasila da će o svemu Gavrić morati da porazgovara sa njenim advokatom, a kako će se ova situacija odvijati dalje, saznaćemo uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelena

28.08.2018 20:24

Ne mogu vise, muka mi je od ovih, radije bi sebi ruku odsekla nego ove ludake gledala sledecih deset meseci majke mi, ovo nema nigde nego samo kod nas.

Odgovori 29 0
Djordje

29.08.2018 16:05

Mirko Gavric kazao Anabeli sve o Slobi i ona usla u Zadrugu da razgovara sa Slobom. Tada ga Anabela nazvala pederom. Sloba se nije bunio niti branio. Samo je cutao.

Odgovori 18 0