Kija žestoko isprozivala Slobu: EVO ŠTA ON KAŽE NA TO!

Autor: pink.rs

Zadruga

30.08.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda Sloba Radanović je dopustio da ga u rijalitiju "Zadruga" savladaju emocije i upusti se u emotivnu vezu sa Lunom Đogani, uprkos činjenici da što je bio oženjen Kristinom Kockar. Ovaj postupak ga je "koštao" mnogo toga, pa se i dan danas bori sa nizom kritika i osuda.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

Kristina i Sloba su okončali svoj brak, ali netrpeljivost među njima se oseća i na društvenim mrežama. Zbog izajava koje je davao pevač Kockareva se uvredila, pa je tokom dana sastavila opširnu poruku koju mu je uputila putem Instagrama i pritom ga označila u objavi. 

 

@sampanjactatica

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Aug 30, 2018 at 2:31am PDT

 

Kockareva je bila vrlo ljuta i izričita kada je iznosila mišljenje o svom bivšem suprugu. ter reči je prokomentarisao Sloba:

- Pročitao sam, svi su mi slali. Neću ništa da komentarišem. Prvi put da sam uzdržan. Ukoliko mi se javi, razgovaraćemo, ako ne, ništa. Ja neću načiniti prvi korak. Sve najlepše joj želim, ako ona misli da je tako, neka bude tako, to je to. Nijednom svojom izjavom nisam imao nameru da je uvredim, samo sam hteo da kažem i svoju stranu priče - rekao je Sloba u intervjuu za Pink.rs.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

31.08.2018 09:31

Svaler Sloba da se pokrije po glavi i da cuti. Ukaljao svoj obraz, obraz Zrenjanina i cele Srbije. Sram da ga bude.

Odgovori 15 0