ONI ĆE SE OPARITI U "ZADRUZI 2": Evo ko ima najveći honorar!

Autor: blic.rs

Zadruga

30.08.2018

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 300 ljudi potpisalo je ugovore za rijaliti "Zadruga 2", međutim, 45 učesnika će 6. septembra kročiti na impozatno imanje!

RepublikaFoto: Pink TV
Zadruga 2

Produkcijski tim Željka Mitrovića dva dana pred početak rijalitija "Zadruga 2" definitivno će pozvati one koji će se useliti u rijaliti na vodi. 

Najznačajnija imena srpske javne scene se čuva u tajnosti, a ostali nekoliko stotina javnih ličnosti s nestrpljenjem očekuje poziv koji se ne odbija. 

RepublikaFoto: e-stock
Luna Đogani

Kako se priča, za sada je najbolje prošla Luna Đogani, koja će na mesečnom nivou zarađivati 12.000 evra, bez mogućnosti da bude novčano kažnjena jer joj je to došlo glave u prethodnom rijalitiju. Deo honorara tražila je unapred. Spekuliše se da bi možda trebalo da uđe i njen bivši dečko Nenad Marinković Gastoz i njegova bivša devojka Naida Gadžo, pa bi to mogao da bude kobni trio. 

Kada je visina honorara u pitanju, dobro je prošla i Miljana Kulić, koja u rijaliti ulazi sa jednomesečnom bebom, ali i svojom majkom sa kojom se često svađa. Velika očekivanja su i od porodice Vasić, blizanaca Mike i Gibe, njihovih roditelja Rade i Radeta. 

 

U Zadrugu ulaze Aleksandra Subotić i Dejan Dragojević, a kao potencijalni učesnik se spominje i Aleksandar Čabarkapa, otac Aleksandrinog deteta, koji ju je nedavno napao, kao i Kristijan Golubović, koji bi uskoro trebalo da bude na slobodi. 

 

Intrige u Zadruzi praviće i frizer Kije Kockar Stefan Ašanin, koji je rekao da će ratovati sa Lunom. 

Ugovor su potpisale Stanija Dobrojević i Tamara Đurić, koje su ratovale na Farmi. Tu su i akteri seks afere Nadežda Biljić i Miki Đuričić, Bane Čolak, Zorica Marković, bivša devojka Ace Lukasa Branislava Pašajlija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Aug 29, 2018 at 8:21am PDT

 

Jedan od učesnika mogla bi da bude i žena Radiše Trajkovića Đanija - Slađa, ali i kompozitor Mirko Gavrić, na čijoj svadbi su sevale varnice između Lune i Slobe. Ugovor su potpisali Nikolina i Saša Kapor, Topalkova ćerka Helena. Među potencijalnim učesnicima su pevačica Suzana Perović, fudbaler Lazar Jeremić, kao i hrvatski muzičar Tin Milvić. Postoji i velika mogućnost da se u Zadruzi 2 nađu Ljiljana Jevremović, nekadašnja ljubavnica Dragana Kojić Keba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

31.08.2018 09:24

Usli bi oni i za 200 evra nedeljno.

Odgovori 15 1