Sloba: VOLEO BIH DA KIJA I JA BUDEMO PRIJATELJI!

Autor:

Zadruga

31.08.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović i njegova bivša supruga Kristina Kockar nedavno su bili zajedno na snimanju emisije "Premijera, vikend-specijal", a onda je u javnosti odjeknula vest da su se u toku snimanja žestoko posvađali.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Kija je u toku dana na društvenoj mreži Instagram objavila otvoreno pismo i javno iskritikovala svog bivšeg supruga. Radanović je u emisiji "Zadruga, narod pita" objasnio šta se dogodilo na snimanju i istakao da mu nije svejedno zbog toga što je Kristinu uvredio.

 Slobodan: Nisam ravnodušan zbog Kijinog postupka. Trudio sam se da okrenem tu priču na dobru vodenicu

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

- Pročitao sam da, kada smo imali čarku, rekao sam da ne želim nikakav kontakt sa njom i da ju je to izrevoltiralo, ali opet sam pročitao nešto što je rečeno mnogo puta. Ona ima svoj razlog zbog čega je to uradila i ja to poštujem. Video sam da su njenu objavu pozitivno ispratili, a mnogi i nisu - rekao je pevač i dodao:

- Ne pogađa me, ali nisam ravnodušan zato što sam se stvarno trudio da okrenem tu neku priču na dobru i lepu vodenicu i da opet možemo da nađemo neki kompromis i da se čujemo. Da budemo pre svega prijatelji. To je neka situacija koja te degradira i vrati te stepenik unazad - zaključio je Sloba. D. L.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Bane

31.08.2018 20:25

Sloba izgleda uopste ne shvata svoj greh i sta je ucinio svojoj supruzi Kiji i da je unistio svoj brak. Ne kaje se. Da moze da vrati vreme ponovio bi to ucinio. Ne moli za oprostaj. Ne izvinjava se. Misli da je nepogresiv a nepogresiv je samo Bog.

Odgovori 30 5
Del

31.08.2018 20:37

Sloba treba da dokaze da vredi da bude prijatelj Kiji. Da joj stvarno bude prijatelj. Do sada je mesecima bi neprijatelj.

Odgovori 30 6
daki

01.09.2018 08:08

Sloba mora da pocne iz pocetka. Ako zelis nekog za prijatelja sta treba da radis?

Odgovori 25 4
Ema

01.09.2018 09:14

Prijateljstvo treba zasluziti.

Odgovori 25 4