Luna: U "ZADRUGU 2" ULAZIM SA LJUDIMA KOJI ME VOLE!

Autor: pulsonline

Zadruga

02.09.2018

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna je sa majkom Anabelom otputovala u Istanbul da kupi novu garderobu za rijaliti, nakon što je uspela da vrati duševni mir i povrati sigurnost uz pomoć stručnog lica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Sep 1, 2018 at 3:33am PDT

Ćerka nekada popularnog dvojca "Fanky Dži" uživa u stečenoj popularnosti do koje je došla bespoštednom borbom u rijalitiju "Zadruga". Bila je nekoliko puta na ivici nervnog sloma boreći se punih devet meseci da pred oltar odvede tada oženjenog pevača Slobodana Radanovića. Sada se, kaže, ohladila, emocije je uspela da ugasi i da se sasvim restartuje, rešena da u "Zadrugu 2" uđe sa velikim očekivanjima i da izađe kao pobednica.

- Spremna sam kao nikad za nove pobede, kao nova sam, jača i zrelija nego pre. Ne dam se i idem na pobedu. Ulazim kao zvezda prve "Zadruge", jedna od tri glavne uloge. Osećam se kao zvezda, da kažem drugačije, lagala bih. Nikakve emocije prema Slobi više ne osećam, iščupala sam se iz te priče. Znam da će me ljudi uvek vraćati na to, ali meni ne prija nikakav razgovor na tu temu - istakla je Luna Đogani.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna Đogani

Iako je povezuju sa mnogim muškarcima, Luna Đogani kaže da je slobodna, a na pitanje da li se plaši da će u rijalitiju sevnuti opet varnice između nje i Gastoza kaže:

- Ne verujem zato što ne bih volela da ga ikada izgubim kao prijatelja. Mnogo volim Gastoza kao čoveka i veoma mi znači.

Isključiva nije ni kad su u pitanju homoseksualne veze.

- Mislim da ne može da se desi ljubav sa ženom, ali ipak kad je ljubav u pitanju nemam barijere, nisu bitne ni godine ni pol, ni status, ni nacija... nemam granice. Ljubav podržavam kakva god da je. Teško je da se desi ljubav sa ženom jer znam da volim muškarce - uz smeh kaže Luna.

Nadovezala se i tema aljkavosti, za koju su Lunu često prozivali.

- Mogu svašta da budem, ali prljava nisam. Grešila sam što sam pred kamerama radila ono što svi rade kad ih niko ne gleda, češu se, čačkaju nos ili pomirišu stvari da li i dalje imaju svež miris ili su za pranje. Sada imam svest o tome i neću dozvoliti sebi iste greške - rekla je Đoganijeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Luna Đogani

Budući učesnici "Zadruge 2" biće i Lunin brat Adam Đogani, njen prijatelj pevač i producent Mirko Gavrić, ali i Nenad Marinković Gastoz. Njoj imponuje što će u zatvorenom prostoru imati njih trojicu, ali kaže da neće biti klan.

- Lakše će mi biti jer ću znati da je tu neko ko me voli, ko mi veruje i kome ja verujem i kome ne moram ništa da objašnjavam i da se pravdam, jer me zna ceo život. U prošloj "Zadruzi" na kraju nisam imala nikog kad mi je bilo najteže. Ipak, neću sklapati nikakve saveze, jer želim da budem sama i da se izborim kao jedinka za svoje mesto. Takođe, neću voditi ratove svojih prijatelja, niti očekujem da oni vode moje - izričita je Luna.

Četiri dana pred "Zadrugu" Luna će, otkriva nam, provesti u Istanbulu da bi kupila nove krpice rijaliti.

- Evo već sam na putu sa mamom. U Istanbulu smo, a vraćamo se 5. i u Zadrugu ulazim sa punim koferima nove garderobe i obuće. Hoću da imam sve novo od pižama do jakni. Volim da se lepo oblačim i ne žalim da odeću i obuću platim skupo - rekla je vicešampionka prve "Zadruge".

Luna Đogani kaže da su joj najbliži ukazali na to da neke komentare treba da izbegne, pa čak i ako je Kija Kockar naziva pogrdnim imenima.

- Nemam nikakav odnos sa Kijom i Slobom. Ukoliko bih njega srela pozdravili bismo se, a sa njom ni toliko. Ona nije fokus mog života i nije mi bitna, tako da nemam potrebu da je komentarišem. Ono što je izjavila mene ne zanima jer me ne dotiče šta god da kaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Laki

02.09.2018 21:00

Luna ulazi sa svojom ekipom. Dajte da svi ulaze sa ekipom a ne samostalno kao pojedinci.I gde je tu ravnopravnost.

Odgovori 18 0
Laki

03.09.2018 08:51

Ovo je ekipno takmicenje.

Odgovori 15 0