Sanja izašla u gej klub bez Matore

Autor: pink.rs/ republika.rs

Zadruga

02.09.2018

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice prve sezone "Zadruge", Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora započele su svoju vezu pred milionskim auditorijumom bez bojazni šta će im ko reći i kako će to javnost komentarisati.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Matora i Sanja

- Sanja je sinoć rešila da izađe u noćni provod ali bez Matore. Tu verovatno ne bi bio problem da lepa plavuša nije završila u društvu bivše zadrugarke, Sanje Jakšić, sa kojom su i Stankovićeva i Matora imale sukob.

- Sanja je bila u društvu Jakšićeve u jednom poznatom beogradskom gej klubu. U prvom trenutku je nisam prepoznao, ali kada sam shvatio da je ona, odmah sam počeo da gledam da li je tu i Matora i nisam je video nigde - rekao je izvor i dodao:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Jakšić

- Ona se super provodila sa Sanjom i sa njenim društvom, ali nisam baš siguran da li je Matora upoznata sa tim, a s obzirom na to da je Stankovićeva sve vreme merkala devojke oko sebe, sigurno joj neće biti svejedno kad sazna - kaže izvor koji je bio na licu mesta. 

Kako će Matora reagovati na sve ovo kada sazna, ostaje nam da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Laki

03.09.2018 08:43

Sve za reklamu i marketing.

Odgovori 14 1