TEODORU MUVAO MILIONER: Ona pristala na druženje!

Autor:

Zadruga

03.09.2018

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović se obrela na Baliju nakon raskida sa manekenom Anđelom Rankovićem. Poznati šeik je odmah primetio srpsku lepoticu i krenuo u akciju osvajanja koja je bila neuspešna!

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Teodora Džehverović

Ona nije bila zainteresovana za njegovu ponudu, pa čak ni za to da se on zbog nje preseli u Beograd.

-U pitanju je milioner koji ima preko 50 nekretnina na Baliju. Čim je ugledao Teodoru na plaži, ostao je bez teksta. Prvo je slao šampanjac i voće, a onda joj je prišao da se upoznaju. Džehverovićeva je odmah pokazala nezainteresovanost za njega i odbila ga je na fin način. Samo je pristala na druženje i ništa više od toga, jer nije bio njen tip, a i ne voli strance - otkrio je izvor za beogradske medije.

Pevačica se po povratku sa Balija posvetila nastupima i radu na novom projektu, a kako saznajemo njena majka postaće deo "Zadruge 2". Naime, Gordana će biti zadužena za rad, red i disciplinu, tako da će se mnogim takmičarima tresti noge, budući da je ona poznata po britkom jeziku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

03.09.2018 17:31

Para vrti gde burgija nece.

Odgovori 11 0
kiki

03.09.2018 18:05

Bas tako i onda je mrmot umotao milka cokoladu!

Odgovori 11 0