SPAKOVAO KAMAGRU I KONDOME: Oženjeni učesnik "Zadruge 2" planira S*KS U RIJALITIJU!

Autor:

Zadruga

04.09.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najkontroverznijih učesnika predstojeće "Zadruge 2" mogao bi da bude poznati muzičar Mirko Gavrić koji je najavio nezaboravnu sezonu, a prilikom pakovanja pokazao je kakve je sve rekvizite poneo u rijaliti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Spreman za sve situacije... Mirko Gavrić

Gavrić je ekipu emisije "Premijera" dočekao u svom stanu, a kako su ga zatekli prilikom pakovanja, on je pokazao šta je sve poneo:

- Moje oružje, moj polni organ, odnosno moj mozak nosim uvek sa sobom. A pošto znam da postoje i oni kojima se zbog godina više ne dižu tu je i pomoć prijatelja, to ću im poklanjati zdušno. Tu su naravno i kondomi, više vrsta i komada, malo će biti povoljniji - pokazao je Mirko koji je spakovao kamagru, a potom i kondome. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nosi i kamagru... Gavrić
Foto: youtube.com/Zadruga Official
Poneo Nadeždi gaćice... Mirko

On je za svoju prijateljicu Nadeždu Biljić, koju je publika zapamtila ponajviše po seksualnom odnosu sa Mikijem Đuričićem u kokošinjcu tokom protekle sezone "Zadruge", kupio gaćice s obzirom na to da ih je pevačica tokom ovog čina izgubila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dome

05.09.2018 10:59

A ja mislio samo penzioneri koriste lekove za potenciju.