MILJANA ĆE IMATI DVE BEBI-SITERKE U RIJALITIJU

Autor:

Zadruga

04.09.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić pomerila je sve granice odlukom da u "Zadrugu 2" uđe sa svojim sinom Željkom i majkom Marijom. Hrabra odluka mlade mame da u rijalitiju brine o detetu naišla je na veliku podršku javnosti, a kako saznajemo, Kulićeva je pre ulaska obezbedila svom sinu najbolje uslove za odrastanje.

RepublikaFoto: Republika
Miljana Kuić

Miljana je za Rijaliti otkrila koje uslove je tražila kako bi njen sin Željko imao tretman princa u "Zadruzi".

- Mama, Željko i ja ćemo boraviti u sopstvenoj vili i u tom objektu neće moći niko da boravi osim nas. Moram da kažem da je produkcija sa Milicom i Željkom na čelu neverovatna. Obezbedili su i više nego što je potrebno da nam boravak u rijalitiju bude prijatan. Željko će imati sve što mu je potrebno, ali i ja ću imati veliku pomoć - rekla je Miljana i potom otkrila da će o Željku brinuti bebi-siterke.

Neonatolog će biti dostupan u svakom trenutku i brinuće o zdravlju bebe

- Imaću dve žene koje će čuvati Željka dok ja spavam i, naravno, kad god on spava, kako bih mogla da budem aktivna u rijalitiju. Neće niko da me plaća da samo sedim sa detetom, tako da ću morati aktivno da učestvujem u svemu. Meni je bitno da je meni Željko tu, da će imati negu 24 sata, a ja ću moći i da igram igru, ali i da se naspavam noću. Jedna žena koja će čuvati Željka je mamina prijateljica koja godinama brine o deci, a drugu će dodeliti produkcija, ali će svakako biti stručna - otkrila je Kulićeva i dodala da će prioritet biti Željkovo zdravlje, te će neonatolog biti stalno dostupan Miljani i bebi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

- Produkcija mi je obezbedila neonatologa, koji će biti dostupan u svakom trenutku i koji će redovno pregledati Željka, kako bi bili sigurni da je potpuno zdrav. Najbitnija mi je briga o mom sinu - zaključila je Miljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Laki

04.09.2018 17:47

A da li ce imati sofera, vrtlara, batlera, kuvaricu i sekretaricu?

Odgovori 16 0