Podržavao je Lunu, sad je PROTIV NJE!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

06.09.2018

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras na televiziji Pink od 21 čas počinje rijaliti "Zadruga 2". U impozantan imaginarijum useliće se blizu pedeset novih učesnika, a među njima biće i pevač čije su obnažene fotografije podigle veliku prašinu u javnosti, Savo Perović.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Grand Production
Savo Perović

- Neki moji prijatelji ulaze u "Zadrugu", postoji par osoba koje znam jako dobro. Meni su svi jako zanimljivi, što se tiče konkretno Lune ja sam i tokom prve "Zadruge" podržavao, ja sam bio taj koji je bio na strani Lune između nje i Kije, tako da apsolutno ću stati u njenu odbranu i ovoga puta - rekao je Savo i nastavio:

RepublikaFoto: Republika.rs
Savo

- Mama već ima malo iskustva sa rijalitijem, ona je bila i za da i za ne. Savet koji sam dobio od svih jeste da nikome ne verujem, da budem sam sa sobom, da budem samostalan igrač u svemu tome i da se borim za sebe, do kraja, da guram neku svoju priču i da radim sve po osećaju - naveo je Perović.

Iako je navijao za Lunu u prvoj sezoni, sada će ipak biti rivali, s obzirom na to da se oboje takmiče i imaju želju da dođu do finala Zadruge 2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading