Bliznakinje već prave haos: JEDNA JE SLOBODNA, A DRUGA IMA VEĆ NJIH MILION

Autor:

Zadruga

06.09.2018

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliznakinje Nevena i Miljana Arsić su nove učesnice "Zadruge 2". Njih dve su potpuno spremne da naprave pravu pometnju u rijalitiju, gde će se, za vredne nagrade, boriti sa preko pedeset cimera.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bliznakinje Arsić

Nema razlike između nas dve, fizički, na prvi pogled smo identične ali ustvari smo totalno suprotne. Sestra (Nevena) je slobodna, a ja (Miljana) imam milion momaka napolju koji će me gledati i ne treba mi još jedan na glavi, znači ja sam oduzeta - rekla je Miljana.

- Se*s pred kamerama ne, nas dve smo patrijarhalno vaspitane i imamo neke stavove, ciljeve, bavimo se ozbiljnim poslom, nismo mi rijaliti igrači, mi smo diplomirani komunikolozi koji žele da nađu posao. Ako ću preko se*sa da nađem posao, to ne dolazi u obzir. Ljubav da, ali prava ljubav, ne nameštena ljubav zbog nečega, a se*s ne dolazi u obzir, dobro, možda pod tušem ako bude frka - rekla je Arsićeva kroz smeh.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bliznakinje Arsić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading