LUNA MEŠALA ALKOHOL I LEKOVE: Farmaceuti prognoziraju DA ĆE DA UPADNE U KRIZU!

Zadruga

08.09.2018

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ušla je u drugu sezonu rijalitija "Zadruga". Iako je izjavila za naš portal da je na antidepresivima, to je nije sprečilo da na sinoćnoj žurci pije alkohol, što u potpunosti negativno utiče na osobu koja je na lekovima ove vrste.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna Đogani

Portal Republika.rs je kontaktirao farmaceuta koji je otkrio kako kombinacija alkohola i antidepresiva može da utiče na osobu:

- Kada se to dvoje meša može da dođe do fizičkog i psihičkog pogoršanja zdravlja osobe. Ako se alkohol meša sa lekovima za smirenja čak može doći do kome. Osoba na antidepresivima može da doživi krizu. Stanje depresije takođe se pogorša u tom slučaju, dobija se suprotan efekat od onog koji lekovi daju - rekla nam je apotekarka.

Elem, Luna iako je sinoć na žurci pila pivo, a uz to je još i na lekovima (što je sama izjavila) , na svu sreću nije doživela neki od najcrnjih scenarija koji su mogli daj oj  se dese, mada smo imali prilike da vidimo da su je u jednom trenutku savladale emocije, te je pustila suzu za bivšim dečkom Slobom Radanovićem.

Foto: printscreen/instagram.com/gasttozz.official
Luna Đogani pije alkohol

U Srbiji kako neka istraživanja kažu 120. 000 ljudi pije antidepresive, što nije sramota, jer kada je nekome potrebana pomoć on treba da se javi lekaru koji će mu prepisati odgovarajuću terapiju.Koliko je potrebno voditi računa o fizičkom zdravlju, toliko je potrebno voditi računa i o psihičkom.  Jedino što je u tom slučaju neophodno jeste dobro se informisati kakav tačno efekat imaju te tablete, kako se koriste, šta trebamo izbegavati kada ih konzumiramo i slično. Jer posledice mogu da budu katastrofalne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sale

08.09.2018 13:01

Luna ima skoro 24 godine. Nije maloletna i sama odgovara za svoje postupke.

Odgovori 32 2
Rade

09.09.2018 13:28

Mesanje lekova i alkohola moze imati razne posledice po zdravlje. Antidepresivi mogu da izazovu ozbiljne posledice.

Odgovori 12 0