MILJANA NI NE SLUTI: U Zadruzi 2 je bivša DEVOJKA NJENE NAJVEĆE LJUBAVI!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

09.09.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač u kog je Miljana Kuluić bila zaljubljena i kog je, po sopstvenom priznanju proganjala, Mišel Gvozdenović više nije u žiži medijskog interesovanja. A Miljana je u nekoliko navrata isticala da je on bio njena najveća ljubav, međutim, ono o čemu Kulićeva ni ne sanja je da sada deli isti životni prostor sa njegovom bivšom devojkom.

RepublikaFoto: e-stock, foto. Facebook
Ni kriv ni dužan... Mišel na Miljaninoj meti

Naime, bivša devojka Mišela Gvozdenovića je jedna od bliznakinja koje su u četvrtak ušle u "Zadrugu 2", Nevena Arsić.

Foto: facebook.com/Nevena Arsic
Miljana još nije saznala da je ona Mišelova bivša... Nevena Arsić

S obzirom na to koliko Miljana ume da bude nemilosrdna, Nevena je u strahu od njene reakcije kada bude saznala da je ona bivša devojka Mišela Gvozdenovića:

- Nevena je od kada je ušla u karantin u strahu šta će se dogoditi ako Miljana Kulić sazna da je bila u vezi sa Mišelom. S obzirom da je Miljana bila luda za njim. Kako je već poznato da je Kulićeva oštra prema svojim suparnicima svi smo u strahu kako će reagovati ako u Zadrugu stigne ova informacija - otkrio je Nevenin prijatelj.

RepublikaFoto: e-stock
Ni ne sluti s kim je u rijalitiju... Kulićeva

Podsećanja radi, Miljana je ranije opsedala Mišela, ali i Darka Lazića i Dušana Svilara. Gvozdenović je najgore prošao jer je Miljana bukvalno dolazila pred njegovu kuću, pa pravila različite probleme od kojih je najpoznatiji slučaj kada je zvala vatrogasce na njegovu adresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading