Brendonova majka: PLAŠIM SE DA MI OPET NE PREBIJU SINA!

Autor:

Zadruga

11.09.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Brendon Radonić uselio se u velelepni Imaginarijum u Šimanovcima, a čim se saznalo da će ući u "Zadrugu 2", podigla se velika prašina.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Blanislav Radonjić Brendon

Kako je poznat po temperamentu i britkom jeziku, to je već jednom skupo platio kada ga je Nenad Marinković Gastoz povredio u rijalitiju, pa je morao hitno da napusti "Parove". Njegova majka Ružica Radonić za Rijaliti je ekskluzivno otkrila da je u velikom strahu da njenog sina opet neko ne prebije pred kamerama jer i sama vidi da je nekima za vrlo kratko vreme već stao na žulj.

Teško mi je i kad mi to povremeno prođe kroz glavu, popijem pola tablete za smirenje

- Brendonova majka nije isprva podržala sinovljevu odluku da ponovo uđe u rijaliti posle svega što mu se izdešavalo kada je poslednji put bio pred kamerama. On je vrlo temperamentan mladić i ona zna kakav je kada se zainati. Brendon je vrlo staložen i u svakom trenutku zna šta hoće. Nije sklon nasilju, ali dobro ume da isprovocira osobu s kojom uđe u konflikt, pa je zbog toga više puta izvukao deblji kraj. Ružica non-stop prati rijaliti i strahuje da neko fizički ne nasrne na njenog naslednika, a najviše se uplašila kada je već prve večeri na imanju u Šimanovcima izbila tuča, pa je jedan od takmičara odmah diskvalifikovan. Radonićeva smatra da u ovom rijalitiju ima mnogo osoba koje neće tolerisati bezobrazluk njenog sina. Jednoj komšinici se požalila: "Noću nekada ne mogu da zaspim jer se plašim da se sa nekim ne posvađa i ne pobije. Svašta se dešava, ljudi lako izgube razum i nasrnu jedni na druge, gađaju se teškim predmetima, a to može da ostavi trajne i opasne posledice" - jadala se Ružica. Ona je vrlo staložena, ali ne može da obuzda strah kada je njen sin u pitanju - priča naš dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Ružica se na sve načine trudi da udovolji mezimcu. Uvek ga je podržavala u svim odlukama, pa čak iako je znala da može sebe da dovede u opasnost. Savetovala ga je da nikako ne ulazi u "Zadrugu 2", ali ju je ipak ubedio i zamolio da dođe u Pinkov studio kako bi ga podržala, pa je na kraju teška srca pristala.

Kontaktirali smo i sa Ružicom kako bismo proverili naše informacije, a ona nam je sve potvrdila.

- I sami znate kakav je Brendon. Još odmalena je bio malo razmažen i uvek je hteo da mu se svaka želja ispuni. Nisam bila za to da uđe u rijaliti jer se plašim da ga neko ne prebije ili udari. Ima dugačak jezik i već nekoliko puta je sebe dovodio u opasnost kad su nasrtali na njega i tukli ga. Teško mi je i kad mi to povremeno prođe kroz glavu popijem pola tablete za smirenje. Ali nadam se da će biti pametan i da će prestati sa svima da se zamera - rekla je Ružica za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading