Anabela: LUNA ĆE ME OTERATI U GROB!

Autor:

Zadruga

11.09.2018

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas srčano je podržavala i bodrila svoju ćerku Lunu Đogani tokom njenog učešća u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Anabela Atijas

Nakon svih stresova i osude javnosti, Anabela je bila protiv toga da Luna uđe u "Zadrugu 2", međutim, ćerka je nije poslušala. Kako saznajemo od izvora bliskog Atijasovoj, ona se od trenutka kada je Luna ušla bori sa velikim pritiskom i još brojnijom osudom gledalaca, zbog čega je u svom stanu doživela nervni slom.

- Anabela se nije oglašavala u medijima mnogo povodom Luninog ulaska, samo je priznala da joj nije drago zbog ćerkine odluke. Rekla joj je pre ulaska da je prepuštena sama sebi i da se neće uplitati, ali kako odmiču dani, ona ne može da se izoluje od svoje ćerke i da ne misli o tome. Po celu noć ona nju gleda preko TV, a Lunino ponašanje je izluđuje. Rekla je da će biti pametnija, da se neće svađati, a svaka situacija u kojoj se Luna iznervira Anabeli samo baci so na ranu, jer je tokom prve sezone preživela pakao - navodi izvor i dodaje da je Anabela van sebe.

Anabela: Ja ne mogu ovako više da živim, rođeno dete me je uništilo

RepublikaFoto: e-stock
Luna Đogani

- Tokom vikenda Anabela je gledala Lunu i plakala kad god je neko uvredi ili kaže nešto loše o njoj. Na sve to, non-stop stižu poruke hejtera, koji vređaju više nego u prvoj sezoni. Ima čak i onih koji kažu da je loša majka zato što nije podržala dete. U jednom trenutku joj se sve skupilo i počela je da urla od plača i da baca sve pred sobom. Vrištala je: "Luna će me u grob oterati. Ja ne mogu ovako više da živim, rođeno dete me je uništilo." Prijateljica koja je bila sa njom ju je jedva smirila i dala joj je lekove za smirenje. Anabela je od sedativa zaspala, a sutradan joj je prijateljica rekla da mora da se trgne i da misli malo na svoje zdravlje. Luna je odrasla osoba, donela je odluku i mora da se nosi sa njom, ali majka je uvek majka, čak i kada dete greši - zaključio je izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anabelom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milena

11.09.2018 19:36

Pametna nece ovo trajati vecno treba posle ziveti od naroda ipak je ona pevacica.

Odgovori 1 19
Evelyn Krimova

12.09.2018 07:17

Luna je slika nje kao majke. Ocigledno da si promasila u vaspitanju, ali vazan faktor je i genetka, pa ponekada ne mozes da od nekog da trazis da bude ono sto nije, treba se suociti sa cinjenicom da ti cerka nije ni talentovana ni pametna, ni obrazovana. Po meni ona nije ni prvi put ni sada trebala da ulazi jer nema sta da pokaze.

Odgovori 25 1
Sale

12.09.2018 12:21

Nesvesna osveta cerke na delu.

Odgovori 13 0